Kadetski reprezentativac Srbije Aleksandar Stanisavljević (17), rodom iz Leskovca, nastavlja svoju uspešnu fudbalsku karijeru u prestoničkom klubu iz Rusije. On je krajem maja na predlog uprave kluba potpisao novi ugovor sa CSK iz Moskve, i prekomandovan je iz kadetske u omladinsku ekipu ovog kluba.


– S obzirom da je CSK izborio plasman u Ligu šampiona, a od ove godine UEFA uvela i Ligu šampiona za omladince, biću u konkurenciji igrača kluba iz Moskve za nastupe na evropskoj sceni, što za mene predstavlja veliki izazov i šansu da pokažem sve svoje kvalitete – objašnjava za Danas iz Moskve ovaj talentovani mladić.

Stanisavljević je član Kadetske reprezentacije Srbije i sa „orlićima“ je učestvovao na kvalifikacionom turniru za EP, gde je u utakmici protiv Azerbejdžana bio i strelac jednog gola za našu pobedu od 4:0.

– Uvek sam spreman da se odazovem na poziv selektora i uključim u rad reprezentacije, jer nikada nisam razmišljao o promeni državljanstva. Jako je važno što se za sve nas koji igramo u klubovima van Srbije interesuje direktor mlađih kategorija FSS Mitar Mrkela, što je dodatna inspiracija za mene lično – kaže Aca Rus.

Na Novom Zelandu ćemo se pozlatiti

– Verujem da ćemo na SP na Novom Zelandu igrati finale i osvojiti šampionsku titulu. Čestitam svim igračima na dosadašnjem uspehu, koji je plod sjajno ukomponovanih pojedinaca pod rukovodstvom Veljka Paunovića – veruje Stanisavljević, koji u Moskvi redovno prati nastupe naše reprezentacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari