Leskovac

Produžena vanredna situacija u Leskovcu 2

Produžena vanredna situacija u Leskovcu

Epidemiološka situacija u Leskovcu je i dalje nepovoljna, a broj pacijenata sa srednje teškom i težom kliničkom slikom ne pokazuje trend opadanja, rekla je na današnjoj sednici Kriznog štaba grada Leskovca v. d. direktora Zavoda za javno zdravlje Aleksandra Nikolić.

Leskovac: Proglašena vanredna situacija zbog širenja virusa 6

Leskovac: Proglašena vanredna situacija zbog širenja virusa

Na predlog Zavoda za javno zdravlje, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović proglasio je danas vanrednu situaciju na teritoriji grada zbog pogoršane epidemiološke situacije a u cilju zaštite zdravlja ljudi i njihovih života.

U Leskovcu 33 osobe obolele, od toga deset zdravstvenih radnika 12

U Leskovcu 33 osobe obolele, od toga deset zdravstvenih radnika

Gradonačelnik Leskovca i komandant gradskog kriznog štaba Goran Cvetanović i Direktorka Zavoda za javno zdravlje Aleksandra Nikolić potvrdili su danas da je 29 Leskovčana pozitivno na virus korona, još dvoje u Vlasotincu i jedna osoba u Bojniku.

Član Dveri opravdao nasilje srednjoškolaca u Leskovcu 13

Član Dveri opravdao nasilje srednjoškolaca u Leskovcu

Član pokreta Dveri iz Leskovca Slavoljub Milenković podržao je danas protest srednjoškolaca iz tog grada protiv navodno zakazane Parade ponosa u Leskovcu a napadnutog novinara Jug medije Dragana Marinkovića zvanog Molder nazvao je „pederom“.

Psovke u Skupštini grada Leskovca 15

Psovke u Skupštini grada Leskovca

Odbornik Demokratske stranke (DS) u Skupštini grada Leskovca Sasa Stojanović izjavio je da mu je član Gradskog veća Božidar Vučković, inače predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista, u hodniku gradske skupštine psovao majku.

PrvaPoslednja