Vranje

Vranje: Unajmljenim autobusima i iz Severne Makedonije na miting

Usporen i redukovan saobraćaj na lokalnim linijama, prazni hodnici u javnim službama gradske uprave, manji broj medicinskog osoblja u Zdravstvenom centru u Vranju, obustavljena proizvodnja u Jumku i Simpu, slika je današnjeg dana u Vranju.

Dinamo protiv Voždovca u Vranju

Utakmicu drugog kola plej-auta fudbalske Super lige Srbije u okviru 32. kola u subotu 21. aprila, protiv Voždovca ekipa Dinama igraće u Vranju u subotu na stadionu „Jumko“, po prvi put od početka sezone, odluka je nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Nezapamćeno divljanje piromana u okolini Vranja

U selu Prevalac, nadomak Vranja danas, nekoliko sati iz ponoći, još uvek nepoznati napadači nakon što su vezali čuvara zapalili su više građevinskih mašina preduzeća „5 D“.

Sledi peticija za smenu gradskog većnika za sport

Na jučerašnje gostovanje Proleteru u Novi Sad fudbaleri Dinama su otputovali o trošku predsednika i trenera Dragana Antića, koji je bio primoran da iz svoga džepa podmiri nemale troškove s obzirom da je klupska kasa prazna.

Fudbaleri četiri meseca bez plate, Superligašu ni dinara od grada

Kompletan prvi tim, sa trenerima i članovima uprave kao i stotinak članova mladjih kategorija Dinama, uz grupu navijača i trubački orkestar organizovalo je juče protestnu šetnju iskazujući sboje nezadovoljstvo finansijskom ne podrškom iz gradskog budžeta Vranja.

Fudbaleri Dinama protestuju u centru Vranja

Nezadovoljni odnosom gradske uprave prema klubu, kome iz budžeta više meseci nije isplaćen obećani novac fudbaleri Dinama za danas u 14,30 sati najavili su protestno okupljanje u centru grada i šetnju do zgrade lokalne samouprave.

Borino raspeće u rodnom Vranju

U subotu su završeni „Borini književni dani“ (21. – 23. mart) pod pokroviteljstvom i u organizaciji Grada Vranja.

Tabašević otvara „Borine književne dane“

Ovogodišnji dobitnik NIN-ove nagrade za najbolji roman Vladimir Tabašević večeras će u biblioteci grada otvoriti Književnu manifestaciju „Borini književni dani“, koja će se od 21. do 23. marta održati pod pokroviteljstvom Grada Vranja.

Pretučen direktor vranjskog „Vodovoda“

U noći između četvrtka i petka nepoznati maskirani napadači pretukli su direktora vranjskog „Vodovoda“ i generalnog sekretara Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu Gorana Đorđevića, kome je pomoć ukazana u vranjskom Domu zdravlja.

PrvaPoslednja