Vranje

Kraća, ali skuplja kazna

Ostao je bez komentara predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Antić nakon odluke disciplinskih organa FSS, na žalbu koju je uložio povodom petnaestomesečne suspenzije, novčane kazne od 600.000 dinara, i uslovnog oduzimanja tri boda ukoliko se u narednih godinu dana ponovi njegovo ponašanje.

Novi protesti „Jedan od pet miliona“ (VIDEO)

Protesti „Jedan od pet miliona“ nastavljeni su večeras u više gradova Srbije – Novom Sadu, Nišu, Boru, Kraljevu, Smederevu, Čačku, Šapcu, Vranju… U 50 gradova Srbije su u protekla dva meseca održane protestne šetnje, a od toga u oko 30 se održavaju redovno jednom nedeljno.

Predsednik kritikuje, a čelnici ga hvale

Uoči mitinga predsednika Srbije i lidera SNS u Vranju je bila neka vrsta vanrednog stanja. Bina sa specijalnim svetlosnim efektima i jakim ozvučenjem montirana je više sati na kraju pešačke zone, neposredno uz zgradu gradske uprave.

Vučić: Nećemo dozvoliti da našom politikom upravlja nijedna ambasada

„Poštujemo sve iz međunarodne zajednice, ali nećemo u Srbiji dok sam ja predsednik, i Ana Brnabić premijerka, dozvoliti da našom politikom upravlja ni jedna ambasada“, rekao je na mitingu pred više od pet hiljada Vranjanaca, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čime je počela kampanja „Budućnost Srbije“.

Vanredno stanje u Vranju uoči Vučićevog mitinga

Uoči večerašnjeg mitinga predsednika Srbije i lidera SNS u Vranju vlada neka vrsta vanrednog stanja. Bina sa specijalnim svetlosnim efektima, jakim ozvučenjem montirana je više sati na kraju pešačke zone, neposredno uz zgradu gradske uprave.

Članovi SPS iz Vranja traže da socijalisti napuste koaliciju sa naprednjacima

Od čelnika Gradskog odbora SPS u Vranju tražimo da napusti vladajuću koalicionu vlast sa članovima SNS, JS, SDPS, sa jedinim ciljem da „se sačuva identitet stranke koja u Vranju prestaje da postoji uz zadovoljenje ličnih interesa samo nekoliko funkcionera stranke“, navodi izvor Danasa iz redova vranjskih socijalista.

Najbolji u Vranju, najgori u Superligi

Fudbalski klub Dinamo koji se posle jesenjeg dela prvenstva, koji se nalazi na poslednjem mestu u Super ligi Srbije, na redovnom godišnjem izboru najboljih u sportu u Vranju proglašen je za najbolji kolektiv, odlukom žirija gradskih vlasti.

Moguć trajni gubitak tržišta Kosova za srpsku robu

Neslužbene procene privrednika govore da je dvomesečna blokada plasmana srpskih proizvoda na tržište Kosova i Metohije, privredi u 13 opština opština Pčinjskog i Jablaničkog okruga okruga nanela već sada štetu od oko pet miliona evra.

PrvaPoslednja