Vranje

Godfri: Razočaran odlukom opozicije da bojkotuje izbore 1

Godfri: Razočaran odlukom opozicije da bojkotuje izbore

U najboljem američkom interesu je da pomognemo Srbiji da ostvari punopravno članstvo u Evropskoj uniji (EU), što je najbolji način i da se osigura stabilnost na Zapadnom Balkanu, izjavio je FoNetu ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri, ali je poručio da je razočaran odlukom dela opozicije da bojkotuje predstojeće izbore.

Godfri: Dogovor iz Berlina dobar za sve 2

Godfri: Dogovor iz Berlina dobar za sve

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Entoni Godfri ocenio je da dogovor o obnavljanju avio-linije Beograd – Priština predstavlja dobitak za sve.

Pinterov "Nastojnik" premijerno na maloj sceni 3

Pinterov „Nastojnik“ premijerno na maloj sceni

Od otvaranja nove zgrade rekonstruisanog pozorišta predstave na velikoj sceni vranjskog tetra videlo je oko sedam hiljada gledalaca što je apsolutni rekord u više od 120 godina dugoj istoriji Pozorišta „Bora Stanković“. 

Trojanovići dokazali krađu deteta 11

Trojanovići dokazali krađu deteta

Posle više od dvadeset godina konstantnog dokazivanja i pokrenutog sudskog spora LJubomir i Sunčica Trojanović, bračni par iz Vranja, presudom Osnovnog suda u Vranju dobili su spor kojim je potvrđeno da je im je iz vranjskog porodilišta ukradena novorođena beba.

Četvrti dan područje oko Vlasinskog jezera bez struje 13

Četvrti dan područje oko Vlasinskog jezera bez struje

Zbog havarije na mrežnom napajanju električnom energijom područje Vlasinskog jezera je odsečeno od sveta. U prekidu su i linije mobilne telefonije zbog prekida u napajanju repetitora, a situaciju otežavaju i snežne padavine. 

PrvaPoslednja