Bolest bi trebalo da se „uhvati“ na vreme: Koja je razlika između magnetne rezonance i skenera?

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Razumem marketing, teška su vrrmena, ali Aci Baden je jeko pomogao devastiranje zdravstvenog sistema Makedonije. Ne ide im loše ni u Srbiji, sli su tek na početku.

  2. Ko ima ugrađen pejsmeker ne može na magnet.Bar su meni tako rekli.

  3. …ZAVISI , PRILAZEM TI JEDNU NOVU STUDIJU PA PROCITAJ ILI ZAMOLI TVOG LJEKARA DA PROCITA … Robert Russo med flera. Assessing the risks associated with MRI in patients with a pacemaker or defibrillator. The New England Journal of Medicine, publicerad online den 22 februari 2017. Doi: 10.1056/NEJMoa1603265

    POZDRAV OD DR IZ SVEDSKE UZ ZELJE ZA DOBRO ZDRAVLJE

  4. Problem je u tome sto lekari nisu izmislili te masine. Njihov posao je da ptocitaju te snimke i da postave dijagnozu. Kod nas je problem sto ne znaju da ptocitaju snimsk, pa svrha ovih sofisticiranih uredjaja ne znaci mnogo.

  5. Na kvantnu kod pismenih .. sve drugo gubljenje vremena

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.