Uhapšen predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović

Ostavite komentar


  1. Opet petparački spin. Da ga ne bi pitali o Kosovu, on kao hapsi neko svoje lokalno kriminalče, koje će kad prođe poligraf, biti pušteno kući, nevino kao francuska sobarica.
    A Kosovo, sve sa svojom vojskom i taksama, polako plovi ka Albaniji…

    1. Kada bi ti znao kakvu su glupost napisao, verujem da ti više nikada ne bi palo na pamet da napišeš neki komentar.

      1. Pa gde si ti, obozavaocu i podrzavaocu velike Albanije i njihovih sns pomocnika. Jel ti to radis iz ideololoskih razloga ili si placenik?

  2. Danas vlast nastoji da pravo i pravda postanu jedno, da socijalno harmonizuje drustvo, a da politicko muljatorski talog koji se obogatio na grbaci naroda to nikad vise ne radi. Kriminalci ma u cijim redovima bili nece biti zasticeni

    1. Moze Vucic samo da hapsi one iz SNS -a. Ali ako je preletac iz zutih tada mu Vucic nista ne sm nista.

      1. ljubica:Ne radi se ovde da li je neko preletač ili nije. Ko je god se ogrešio o zankonske norme, taj će biti uhapšen i priveden licu pravde.

    2. Jeftina reklama za dizanje rejtinga kojoj veruju samo sendvičari i opljačkani penzioneri.

    3. biba:Vlast dokazuje da više nema zaštićenih i da će svako ko je se ogrešio o zakonske norme morati da odgovarati.

  3. Biće kao i sa „velikom akcijom“ Nebojše iz Beograda, uhapsili da se kaže kao rade nešto a pustiće ga čim ga saslušaju, nagodiće se sa tužilaštvom za nanogicu na par dana i ćao ili još gore oslobodiće ga zbog nedostatka dokaza pa ovaj jadni novinar neće moći ni parnicu za naknadu štete da pokrene. Misle da smo mi njihovi glupi botovi pa ih nismo provalili.

  4. Teatar apsurda se nastavlja.Uhapsili ga,pustice ga za dva dana,racunaju na kratko pamcenje nacije.To im je postao model.

  5. Vodja u panici, gotov je, jede sns meso (svinjetinu) da bi spasio svoje lazljive gluteuscice

    1. …Kompletni idioti …!! Da li ce, ev. izvesni Nebojsa iz Beograda,i ovoga puta podneti ostavku…??

  6. Svaki napad na žene mora da osudi, jer zaista država mora da reaguje na svaki napad.Krivci moraju biti uhapšeni.SNS je stranka koja daje primer drugima kako država jača svoje institucije.

    1. Vama botinama nisu morali ni lobotomiju da rade, već ste se rodili maloumni, bez skrupula i empatije. Uskoro ćeš ostati bez posla, bolje gledaj oglase nego što tu pričaš nebuloze po diktatu.

    2. Iz koje si ti price izasao Prijatelju. Pogresan komentar sa liste dostupnih i odobrenih od Gazde si kopirao.

    3. Izgleda da si komentar prepisao sa pogrešnog papira.Ovde nisu tukli žene,već spalili kuću čeveku.EEEEEEEEE, botino sendvičarska, nepismana.

    4. Sns je stranka koja daje primer.Covece da li si bolestan.Sns nije stranka nego sekta po svemu onom kako funkcionise i to ne obicna sekta nego ona mnogoo napadna kao Jehovini svedoci

    5. Stvarno je vlast u panici. Ovaj botić, Dijego, je omašio temu. Dečko, taj tekst je trebalo poatavljati u komentarima pre dva dana. Sendvič nećeš dobiti.

    6. Znaci uhapsice Sinisu Malog posto je uplavio svoju suprugu a I Vucic bi mogao da se samouhapsi posto je poznata njegova sklonost ka prebijanju supruga.Ksenija je to najbolje osetila na svojoj kozi.Jednom huligan uvek huligan

    7. @dijego
      Tvoji komentari su nenadjebivi,bravo.
      Bukvalno je sve suprotno od stvarnosti tako da ti se iskreno divim na upornosti u borbi protiv cinjenica I zdravog razuma.
      Nadljudski se borim da ne osecam prezir prema tebi I ekipi(pozdrav :))ali ko da gubim bitku.
      Vas bi I Buda poslo u tri lepe.

    8. Eee moj Maradona (Dijego)??? Blago tebi, to sto ti vidis kao da dolazi iz kosmarnog sna i pedesete dimenzije!!! Iluzije su iluzije,.zablude su zablude…Zalostno je kad se priroda umesa i nemilosrdno poigra??? Puno uspeha u daljoj zabludi zivljenja!!!…

    9. Jado botovska pa ti si promašio tekst.Trči, moli da ti ne oduzmu sendvič.Nisu ovde žene u pitanju,već paljevina kuće novinara.

    10. Dijego dok pišeš botovski komentar bar malo uključi mozak. Dovoljno je što si bot , dalje od dna je da budeš bot koji se bar malo ne potrudi oko onoga što mu je plaćeno da piše. Zanimanje ti je na donjem delu ponižavajućih zanimanja za čoveka, a ako ovako nastaviš nećeš napredovati bar do službe za nabavku parizera za sendviče ili čak statiste u Pink ili Happy studiju. Zato pamet u glavu i nemoj više da mašaš temu, perspektiva je pred tobom dečače.

    11. Mislim da je čovek jednostavno pomešao komentare, ovo je trebao da bude komentar za predsednika opštine Brus, kome se verovatno takođe sprema hapšenje. Izbori, šta ćeš…

    12. Bojim se da će ceo slučaj da se završi u stilu ovog „Dijegovog komentara“, LUPIŠ PA OSTANEŠ ŽIV.

    13. Nije mi jasno što svojim komentarima pridajete toliki značaj jednom plaćeniku. On će promeniti stranu samo ako mu ponudite veću platu.

  7. momci? Frka? Velikaaaaaa. Počeli ste svoje da žrtvujete i mislite da ćete zamazati oči ovim ljudima, što im ni sneg ni hladnoća ne smetaju da izadju i pokažu gde vam je mesto. Čekalo se da prvorodjeni dodje sa žurke u Davosu, da ovo saopšti. Svašta je on saopštavao. Kosmajac, npr. Tako će biti i sa ovim. Taj novinar je upozoravao, tražio pomoć od državnih institucija, pa ga niko nije čuo. Srećom ostali su živi supruga i on , bez svega što su godinama stvarali. Da li su prvorodjeni i ovaj njegov mališa, lažni Dr. mogli to da spreče? Jesu, ali nisu hteli. Sada su se setili? Kasno. u Davosu je rekao da je zapaljena garaža, a da se požar proširio na kuću. Pucanje u vrata, to ne pominju.

    1. Nije to brate, nego mu u Davosu zavrnuli usi pa sad mora da slusa. Izgleda da je preterao pa ga spustaju na zemlju.

    2. Kao u onom vicu o Muji i Hasi kad se pozar sa kuce preneo na stalu jer je duvao vetar. E vucicu,vucicu…

  8. Šta je, svi „Subotari“ nikom ponikoše?! Em su pohapšeni tri policajca palikuće i zvezdica „Granda“ nosi nanogicu, uhapšen je i naručilac paljevine a sada evo i lično predsednik opštine Grocka sa još nekoliko saradnika.
    Uhapšeni su i batinaši koji su „Okrvavili Borkovu košulju“ i ako se zna čiju su člansku kartu nosili batinaši to se za sada krije jer je nalogodavac među vama. Ako je Vučić smogao snage da uhapsi svog prvog čoveka Grocke zašto se i vi ne otarasiti svog Ljotićevaca koji nema nikakve dodirne tačke sa vama.
    Trbalo bi da razmislite da li je glumac koji se saživeo sa svojom ulogom u „Srpskom filmu“ podoban da vas predstavlja i bude predsednik Sašine partije PSG…

    1. to misliš „nikom ponikoše“? Ti nemaš gde da vidiš, ili nećeš da vidiš, a trebalo bi, jer visiš na ovom portalu, da su i večeras protestovali gradjani Novog Sada, Niša, Vranja, Zaječara, Užica, Šapca. Sutra Beograd. Šta misliš, da neko veruje u ova hapšenja? U strahu su velikeeee oči. Dogovorio sa Merkelovom, da mu dozvoli još jedne izbore, ali da se reši gradjanskog protesta. Teško. Kako to misliš, da je „smogao snage“? On hapsi? Kosmajca je on hapsio, pa? Verujte vi vašem vodji, ali ovo je sve već vidjeno više puta. Hapsio je i Miškovića. I? Što se ti brineš, ko će biti na ćelu PSG? Gledaj, gde ćeš da zbrišeš, ako možeš, da se u budućnosti ne bi bavio društveno korisnim radom.

      1. Očigledno si novopečeni bot novog PSG koji sada vodi glavni glumac „Srpskog filma“ takodje su učestali Ljotićevci da me pitaju odakle sam i gde sam i da čak i oni koji su pratili moje komentare (@Sekula) ako im nisu po volji onda se puni uvreda. Tačno je da sam skriboman ali znaš da nisam ničiji bot. Ali stvarno, ponestaje vam argumenata na kojim ste gradili proteste.
        „Krvave Borkove košulje“ rešene, Jovanovićeve palikuće od onog što je palio do onih koji su naredili- pohapšeni. Čak su i trase kuda su Subotari mitingovali očišćene kao da ponovo dolazi Putin i najzad, prvi put jasno i glasno ste rekli da želite na izbore sa zajedničkom listom „Ujedinjenih gradova u kojim se protestuje“…
        Pa rešite jednom, hoćete li na izbore ili nećete… Zar tako okrećete leđa vašim mentorima?

    2. Miodrage sokole najjvaznije je da si nam ti „ponik’o“ jednog dana u nedelji.

    3. Nije tebi lako paćeniče, sažaljevam te. Pamtim neke tvoje, koliko, toliko (delom) smislene, ali, uglavnom pogrešno konotirane, komentare, a sada si se, koliko vidim opasno pogubio. ‘Oće to od mnogo pisanja. Ponestaje kreativnosti, mozak zakržljava,……..i proizvod toga budu nebuloze, bauljanja, trabunjanja i sl. Hitno zaključati tastaturu bar za narednih nekoliko meseci jer je vrag, izgleda, odneo šalu.

    4. E moj prijatelju,iz Peći,zar ne vidite vi tamo ,da kada god su vas branili ovi „dušebrižnici za narod sa Kosova i Metohije“,od devedesetih pa do ovih današnjih,da je vama bivalo sve teže i teže.

    5. Ej Miodraže ako si stvarno iz Peći, nadam se da ti je tamo lepo, valjda čak Zlatno doba, a pusti nas koji živimo u Srbiji da se borimo za bolji život ovde. Tvoj voljeni Vučić je bio vrlo blizu da vas pusti niz vodu pa bolje gledaj kako ćeš da se uklopiš sa komšijama oko svoje kuće nego što nama ovde soliš.

    6. A sta cemo sa najvecim lopovom u drzavi ko ce njega uhapsiti, pokrao milijardu eura od penzionera.?

      1. Mene i preko četrdeset hiljada penzionera sa KiM to sa smanjenjem penzija uopšte nije pogodilo jer svi imamo od 13.000 – 24.000 din mesečno. Takođe i oko 1.000.000 onih sa penzijama do 35.000 din mesečno. Uzimao je od onih koji imaju i da ne izdržavaju svoju decu džabalebaroše sasvim bi pristojno živeli. Ovako je i jednima i drugima kriv AV pa bi hteli da ga sruše.

  9. Vlast i pravosudje su dokazali da je zakon na strani naroda i da se zakon sprovodi na svima jednako. Nebitno da li je clan vladajuce stranke ili ne bitno je nasilje koje je pocinilac izvrsio.

    1. Nemojte molim vas više da pišete. Počećete da se gojite od silnih sendviča. Pa holesterol, pa šećer……. Do sada ste nam bili na grbači za sendviče, a od sada ima da sednete na zdravstvenu kasu.

    2. Polako „Anice“ , „Vlast i Pravosuđe“ tek treba da dokažu na čijoj su strani, a ne da bude kao sa Batom Gašićem kada je usrao motku, kažnjen je, pa je posle par meseci avanzovao na još višu funkciju.

  10. AV se uplašio. To je činjenica. Ali opet po starom, još uvek nije pročitao Ustav Republike Srbije. Šta se on eša u rad policije i daje izjave. To netreba da radi ni lažni dr zvani Neša. To je posao Direktora policije ( to je onaj saobraćajac iz trećeg reda ). On kao do sada nije znao za kabadahije i lopurde koji su svakodnevno sa njim. Nije znao ko je taj Radoičić, ko je Zeljov, ko lupa šamare po Subotici, ko voli da ljubka žene. Ako već ne zna ništa, šta će mu toliki monitori u kabinetu? Vidi se da je u panici. Onih 5.000 protestanata i neki profesorčići mogu da šetaju koliko hoće. E pa počinje da puca po šavovima jerbo se naduvo’. Sutra je subopa, pa hade u šetnju.

  11. Eh Vucicu, pobegao si nam iz vojinih Radikala kod Merkelove, … nemoj samo da nam se zamonasis kada otpises Kosovo!? Prvo mihajlovicka rusi bracinu i kumovu kafanu na Pancicevom vrhu, ti ‘apsis svoju lokalnu SNSovsku jajaru, … sutuacija postaje ozbiljna …

  12. Nadam se da će mu nešto na sudu biti dokazano, da mu nećemo na kraju mi građani plaćati odštetu i sudske troškove.

  13. Ispravka mog komentara – greškom sa napisao da su komentari – hvalospevi objavljeni u Informeru – reč je o Novostima

  14. Kasno Marko na Kosovo stize
    Vi ste svojim ponasanjem doveli do toga da se vecina vasih saradnika ponasa bahato i drsko omalovazavajuci, optuzujuci, vredjajuci i ponizavajuci neistomisljenike ne samo na vasim televizijama i vasim novinama, nego svuda i na svakom mestu. Svi vasi presednici opstina u Srbiji su slicni ovom, jedino sto ce ovaj biti kolateralna steta. Vi ste u panici zbog pobunjenog naroda, pa biste samo malo da vadite fleke. Sami ste doveli do ovoliko nezadovoljnih, a niste ih imali na pocetku, nekad davno..Najbolje da sve sto je zabrljano isprave neki drugi koji ce upravo doci. Vama bi trebalo novih 7 godina, a to bi bilo bas previse.

  15. Znaci ako ne prodje poligraf ugasio je. Ima izdrzava godinu dana bez funkcije au au. Sta bi ovo.

  16. Hapsenja su samo jos jedan iznudjeni potez koji se okrece protiv njih. Naime, ona samo potvrdjuju sumnje naroda u kriminal I korupciju I kuraze ga da ide do kraja u trazenju pravde. Ovaj ishitreni potez je uneo eksponencionalni faktor u jednacinu snage protesta.

  17. Inspektor Vučić je sam došao do zaključka ovog zločina svojim predanim radom.Rešio je svojom nadljudskom dedukcijom ,i uz pomoć svog vernog doktora Neše,ovaj slučaj kao i mnoge druge kriminalne radnje sirom Srbije.Nekad koristi i poligraf.

  18. Sada ce samozvani, da bi se oprao kod ovih iz EU, da hapsi neposlusne po dubini svoje sns sekte a to ce izazvati da uhapseni clanovi njegove kriminalne organizacije povedu borbu protiv njega. Ovo je konacni kraj nakaradne vladavine nad nasom zemljom. Laku noc silama mraka dobro jutro slobodnoj Srbiji.

  19. Obećano – ispunjeno. Pronađeni su izvršioci, organizator i naručilac. Sud je na potezu. Rešavanje slučaja napada na novinara Jovanovića pozdravili OEBS i Reporteri bez granica, ali „anslitičari“ domaći i botovi sada govore o nekakvim zaverama, skretanju pažnje, panici u sopstvenim redovima, smešno i malo više žalosno. Bitno da je nalogodavac nađen i priveden.

  20. „Ako me pitate za plan za Kosovo i Metohiju, kažem vam da je sloboda medija u Srbiji velika, da novinarima niko ne sme da spaljuje imovinu i da ćemo da zaštitimo sve naše članove, pardon, sve novinare.“ – izjavio je Vučić.

  21. E, sada lepo redom, iseliti Simovića iz njegove kuće i tu kuću dati na korišćenje Jovanovićevima dok im se ne sagradi bova. Zatim preispitati sve one koji su imali bilo kakve veze sa ovom svinjarijom, pa i one koji su samo okretali glavu. Onda dolazi sve ono o čemu je Jovanović pisao, sa svim akterima u tim nečasnim radnjama. Naravno priupitati Policiju pa i tužilaštvo zašto nisun radili svoj posao posle objavljenih Jovanovićevih članaka ? Klupko je poprilično i tek ćemo videti dali oni čiji je to posao imaju petlje da ga odmitaju, lično sumnjam.

  22. E, sada lepo redom, iseliti Simovića iz njegove kuće i tu kuću dati na korišćenje Jovanovićevima dok im se ne sagradi nova. Zatim preispitati sve one koji su imali bilo kakve veze sa ovom svinjarijom, pa i one koji su samo okretali glavu. Onda dolazi sve ono o čemu je Jovanović pisao, sa svim akterima u tim nečasnim radnjama. Naravno priupitati Policiju pa i tužilaštvo zašto nisun radili svoj posao posle objavljenih Jovanovićevih članaka ? Klupko je poprilično i tek ćemo videti dali oni čiji je to posao imaju petlje da ga odmitaju, lično sumnjam.

  23. Čuli smo patetične i demagoške izjave Vučića posle hapšenja Simonovića. Koji je trebalo da bude uhapšen još dok je pljačkao železnicu.Čusmo i Vučićevo hvalisanje da partijska knjižica više, kobajagi, neće nikoga da štiti. Lepo. Ali mene kao tzv. „običnog građanina“ interesuje samo jedno: kada će i KO da uhapsi braću Vučić jer je hapšenje (i presuda na dugogodišnju robiju) „pokriveno“ njihovim kriminalnim radnjama čije sankcionisanje zahteva bar trećina paragrafa Krivičnog zakonika Republike Srbije -od nepoštovanja zakona, propisa, Ustava, nezakonitog prisvajanja vlasti, uvođenje diktature jednog čoveka u Srbiju pa do pljački, uništavanja radnih mesta u Srbiji, poklanjanja subvencija strancima, rasprodaje mimo svih procena vrednosti srpskih resursa, korupcije, primanja i davanja mita i kao nateže krivično delo -VELEIZDAJE u odnosu na Kosmet! Kada trezveno razmislim -do hapšenja porodične bande Vučić verovatno neće doći nikada jer nema ko da to naredi i da provede! Nažalost!

  24. Kada će biti uhapšen drćavni sekretar KONOBAR Dragan Stevanović – BOSKE zbog oružane pljačke PKB-a i RTB Bor i inkasiranje 5 miliona evra u svoje džepove! i Novica Tončev i Milovan Drecun

  25. Dobra vest. Neko bi pomislio „Počelo je“, međutim u stvari stalo je. Maskirani „zoro“ iz Savamale nastavlja posao okupacije države. Šta je sa 400 miliona koje je Beograd dodelio Grockoj za dobre rezultate i razvoj a Novom Beogradu i Starom Gradu „ništa, cvonjak, nula“, što bi rekla Anđelka. „A šta ćemo sada“- pitamo mi koji se borimo da se oteto vrati. Svi su znali ko je taj Simonović ali je sada trebalo žrtveno jagnje pa ga je diktator lako izvadio. Za par dana će ga pustiti da se brani sa hacijende. To je Srbija u kojoj živimo. Pozdrav za „novinarku“ Barbaru koja izrasta u pravu novinarsku legendu (ha ha ha). Sve ovo je jako tužno i zato svi na ulice do pada diktatora.

  26. Ljudi ovo je verovatno samo farsa,u celoj zemlji je samovolja pojedinih ljudi, a tata je proracuno da je ovo najmanja politicka steta.Gospodin Jovanovic nikako ne bi trebao da odustane, treba da ide do kraja da trazi da se sve rasvetli.U celoj zemlji je haos.Evo danas ni sneg nece da ciste verovatno zbog protesta, nema veze ja cu ici pa makar peske.

  27. Gospodine Predsednice, da niste malo zakasnili sa vasim apelom, da narod zeli pravdu i pravicnost. A takoreci do juce ste govorili da vas ne zanima demonstracija tog naroda, pa cak i da ih je 5.000 000 na ulici. Najzad ste se setili Miloseviceve greske, ali vec je prekasno.

  28. Popularni Sima Ciganin je uzet kao primer da „partijska knjižica ne štiti nikoga“ baš kad su Vuletu na nos natrljali nos na međunarodnom forumu o slobodi medija jer (pravim) novinarima u Srbiji i kuće pale. Ali zato kad je ojadio Železnice Srbije i u crno zavio opštinu Grocka, itd. Tada je to bilo ok- da nije ipak zbog knjižice?!?

  29. Da me nema trebalo bi me izmisliti? Pokrenuo sam lavinu komentara @ Sekula sećaš li se onih boljih vremena kada sam na Danasu izazvao preko 400 (četristotine) replika… Eh da makar pola od današnjih komentatora kupi štampano izdanje Danasa ili se pretplati gde bi Danasu bio kraj.
    P. S. Na demonstracijama Albanaca separatista po KiM demostranti su mahali zagrebačkim „Danasom“ a Rilindiju držali u džepu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.