Cveće za medicinsko osoblje i Crveni krst u Majdanpeku 1Foto: J.B.K.

Među vlasnicima objekata koji su od danas odlukom opštinskog Štaba za vanredne situacije u Majdanpeku zatvoreni je i Butik cveća čiji je vlasnik rešio da cvećem ukaže pažnju i zahvalnost medicinskom osoblju u Domu zdravlja i Opštoj bolnici, majdanpečkim apotekama i Crvenom krstu.

 U rukama pripadnica lepšeg pola našlo se, zahvaljujući mladom preduzetniku Ivanu Popoviću, stotinak ruža, gerbera, ljiljana, hrizantema koje su im sasvim sigurno, ulepšale dan.

-Rešio sam da pružim mali znak pažnje i zahvalnosti onima koji su najangažovaniji i pomažu u suzbijanju opakog virusa, a to su medicinski radnici, apotekari i radnici Crvenog krsta. Bilo je lepo videti osmeh na njihovim licima, svima su se oči smejale od iznenađenja. Naše malo njima je puno značilo i ja bih se još jednom zahvalio svim medicinskim radnicima na svemu što čine za nas. – podelio je svoje utiske sa čitaocima Danasa Ivan Popović.

Od danas su inače na teritoriji opštine Majdanpek zatvoreni svi objekti izuzev trgovinskih i objekata koji proizvode ili prodaju prehrambene proizvode, pekara, menjačnica i apoteka i specijalizovanih trgovinskih objekata – gvožđare, poljoprivredne apoteke, auto delovi, elektro delovi, krojačke radnje i slično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari