Danil Medvedev: Rus koji dolazi

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Da je A. Zverev iskoristio meć loptu sve bi bilo drugojačije…. dalek i trnovit je put do velike četvorke…

  2. Sva je prilika da se ravni udarci vraćaju. Još ako su teniseri visoki dva metra i više, takozvane ravnjače, kako ih nazivaju komentatori, više odgovaraju. Naravno, pored visine, teniser mora da bude precizniji nego kad spinuje udarce.
    Ipak ja i dalje ne verujem u teniske dvometraše, jer su skloniji povredama, manje hitri, pride svi bi trebalo da se dokažu (Zverev, Medvedev, Cicipas), kako bi se sagledaju njihove karijere i doneli ispravni zaključci.
    Bez namere da umanjim Danilov uspeh, nekako je bezveze kad teniser vrhunac forme dosegne na kraju godine. Ja sam mišljenja da je kod ostalih ona bila u padu, naročito kod Đokovića i Nadala. Ipak, Pariz i London sa mogućih 2.500 do 3.000 bodova i novčane nagrade, veliki su mamac.

  3. Za 2 godine N°1 i tu ce biti bar narednih 10. Mrzece ga kao Novaka ali imace podrsku bas od Novaka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.