Đorđević: Nema novca za veće plate

Ministar odbrane o stanju u vojsci, migovima i o modernizaciji

Ostavite komentar


  1. Kako je moguce, da ova vlada, sa onolikim suficitom u budzetu, sada kaze da nema para ???

  2. Profesionalni vojnici nemaju pravo na uvećane troškove stanovanja. Da ni jedan jedini minut ne provede sa porodicom u toku meseca ne može se na dnevnicama zaraditi 42.000 dinara. Ma ne može ni 20.000. Što se tiče opreme i dalje se uniforma i čizme kupuju na buvljaku, da može čovek da uopšte liči na vojnika i da nema mokre noge. Ovakve priče može da prodaje nekom drugom, ali ne vojnicima. Kako ga nije sramota kada izadje pred njih. Zar je moguće da ovakvi ljudi uopšte postoje. Kada se o ovakvim stvarima bezočno laže mogu da mislim kakva je situacija sa avionima i drugim nabavkama.

  3. Gospodine ministre, a zašto Vas Vaši roditelji nisu naučili da nije lepo lagati?

  4. Kako profesionalni vojnik ima uvecane troskove stanovanja??? I da li svaki profesionalni vojnik ide u KZB ili na granicu??? Da li ta cifra od 72.000din znaci ako po mesec dana niste kod kuce?! DA li je to malo za takve uslove?? Poredite nas i Albansku vojsku?? PA dokle smo onda mi stigli g-dine Ministre?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.