Đukić Dejanović: Stimulisati porodice za drugo dete

Ostavite komentar


  1. Nek se bar malo pohvalio nas mili.
    Kad je neki ministar pricao o bilo cemu bez velicanja AV? Dok je on bio oremijer oboren je rekord a sad je "zasluzio"
    hvalospeve.

  2. Svakoj majci sa DVOJE dece omogućiti da radi 4 sata za punu platu !

  3. Ooo, "jos jedan resor"? Sada je sve mnogo jasnije. Tu cemo unaprediti 20ak najvrednijih botova, raspisati neki tender, uciniti bati Andreju da nabavi neke pelene povoljno koje cemo deliti gratis… Eto kako se i zbog cega to u Srbiji radi. Vec se radujem.

  4. Glavni stimulans za rađanje dece bi bio izostanak vaših (Vulin, Dačić, Dejanovič, Mrka, AV, Ljajić, i poltronska bratija…..) ogavnih lica sa TV ekrana, vesti, novina, interneta. Ubijate želju za životom.

  5. Ne razumem politiku afirmacije radjanja uopste. Broj ljudi je toliko porastao i raste sve brze i brze da ako UN ili neko to ne uspore lose se pise čovečanstvu.

  6. A koga je to svake godine sve manje u ovoj Državi Srbiji, Slavice Djukiċ Dejanović? Budite jasniji u svojim izjavama. U Srbiji živi preko 40 različitih nacija, koja po vama to stalno zaostaje u natalitetu u Srbiji? Koliko vidim kako se koja grupacija useli ovde, prvo krene sa razmnožavanjem i umnožavanjem. Tako su radili svi koji su se u vreme ovog poslednjeg rata ponašali. Izgubili kuċe i ognjišta i imovinu i od cele muke jedino im je bilo važno da se umnože u gostima i sebi obezbede ostanak preko tog novog člana, valjda. Tu nešto treba menjati u tom zakonu.
    Ne treba nama Srbima razmnožavanje nego više slobodnog životnog prostora, ne možemo da dišemo od ovolike najezde novih nezvanih stanara. Pozdrav!

  7. Licemeri,znate li da nezaposlene majke nemaju nikakvu matrijalnu pomoc ni od koga. Dugo najavljivana pomoc grada od 10000 dinara odnossi se na rodjenu decu posle 8-og jula,tako da moja poznanica,nezaposlena,koja je rodila drugo dete treceg jula,nece dobiti tu pomoc.Pa gde je tu strategija,zar se budzeti ne planiraju unapred za godinu,pola godine,kako se odredjuje taj datum stimulacije? Ili su sve ove price i potezi deo predizborne kampanje?

  8. Milion evra za podršku natalitetu od cele Srbije, a samo jedan fudbaler Neimar košta 220 miliona. Godišnje za službene automobile potrošite ne manje od 50 miliona evra. Da ne govorimo o tome da ste u poslednjih nekoliko godina stranim investitorima dali oko milijardu evra subvencija. Hajde da govorimo otvoreno: otišli su iz zemlje oni koji nisu vaši glasači, jer da su vaši glasači i da im je lepo ne bi ni odlazili. Prema tome, dosta sa tom patetičnom brigom, istina je da se vi radujete odlasku mladih u inostranstvo.

  9. Slažem se sa Nkolom, Predlogom i Miljanom Pribaković. Pitam vas da li je Slavica Đukić Dejanović, dobro plaćena funkcionerka – ikada išta dobro učinila za ovu državu i narod!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.