Gardijan vidi Nišvil, Niške novine ne

Mediji u Nišu koji dobijaju najviše novca na medijskim konkursima bojkotuju Nišvil

Ostavite komentar


  1. Cime se ovi bave ako ne dogadjajima iz njihove sredine. I zasto I““m se ista da , kao ocigledno to ne zasluzuju.

  2. Zivim u Nisu i nazalost ne mogu da gledam nijednu gradsku TV, ne zna se koja je veci poltron vlasti, niti znam iole pismenu i civilizovanu osobu koja prati ove kvazimedije. Sramota za toliki grad, sramota za sve nas sto pristajemo cutke na sve vece zatupljivanje i primitivizaciju. Slihtarsku Belami bi prvu trebalo ugasiti za primer, odmah za njom i TV Zona koju je kupio Gasic. Prvo se igrao malo helikopterima pa se teleprontovao na dezinformerisanje Nislija. To je medijska slika grada koji tone u zivo blato.

  3. Ruzno da ruznije ne moze biti,Nislije to nisu zasluzile,niko ne zasluzuje tako nesto,ali to je nasa privatizacija medija,divna kao sto je divna vecina stvari u ovoj zemlji.Pitanje je,kao to da samo takvi ljudi imaju dovoljno novca za otkup ? Ima nesto jako trulo u drzavi Srbiji.

  4. Ne cudi mene nepismeni vlasnik Narodnih, mene cudi bivsi ministar Tasovac, koji je onako ruzno komentarisao festival. Tada nismo dobili od sredstava iz drzave skoro nista. A na taj praznik dzeza sjati se pola sveta. Nas vise hvale stranci .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.