Gradski urbanista još u aprilu priznao da je menjan projekat

Čelnici Beograda tražili da se ubrzaju radovi na rekonstrukciji Trga republike

Ostavite komentar


  1. Svi zaboravljamo najvažniju stvar. Ugradjnja u cenu. Druga stvar nepoštovanje gradjana. Sns smatra da su svi gradjani sendvičari.
    Treća stvar je mentalni sklop odgovornih u Beogradu. Treba iskoristiti što je tzv gradonačelnik doktor pa da organizuje jedan psihijatriski pregled za sve fukcionere grada.

    1. Kakav Vesic, Gradonacelnik je odgovoran. Njemu bi trebao psiho pregled jer igra dvorsku ludu da „dvoru“.

      1. Ma j..eš kocke, pitam se kakvi su zubi što nabavljaju u zdravstvu, mislim tu je i gradonačelnik, doktor, ekspert, šta ako zbog cene i brzine izrade, nisu porcelanci nego plastični…pa se istope u vrućoj supi….za diplome već znamo da su falš, mada, možda je neki sa Megatrenda dizajnirao i kocke…Da li neko zna, da li su i kocke u Zemunu, u Gospodskoj ulici, nedavno rekonstruisanoj, istog kvaliteta? Ja sam mislila da se te kocke stavljaju radi estetike, kad ono…..Izvinjavam se ako su u Zemunu “kamene” kocke, zaista kamene,

    2. Potpuno se slažem sa vama Caco, veoma dobar, stručan i duhovit komentar. Kad nema struke a ima vlasti uz odsustvo odgovornosti monda hajde da za sve što je loše urađeno (a urađeno je) okrivimo izvođača. Greške sam izvođač nije napravio bez učešća Nadzora i Investitora. Svesni tih činjenica vlastodršci će ih javno napasti a za uzvrat dati nove poslove. Tako nam mora biti kad je skoro svuda u javnim preduzećima i javnim ustanovama samo V.D, rukovodstvo i partijski kadar koji slepo sluša. Da su na pravednim konkursima izabrani najbolji strčnjaci oni bi zastupali i branili struku, bunili se protiv nerazumnih i nestručnih političkih odluka. Ovako nam je tako kako nam je, sve moj do mojega i crno da crnje ne može.

    3. Nesreca je sto posao ne vode strucni ljudi, sto se ne zna ko vrsi nadzor, sve sto se radi u Beogradu je samopromocija stranke na vlasti i ne radi se za dobrobit gradjana.
      O finansijskim malverzacijama se posebno treba govoriti.
      SKANDALOZNO.
      Ovim gradska vlast pokazuje ne samo nestrucnost vec nedostatak inteligencije i zdravog razuma.
      Najgore je kad neko nema osecaj stida i srama.

  2. „Aleksandar Vučić, koji je rekao da ne razume zbog čega se pojavila histerija oko novih radova na Trgu“ – pa problem i jeste u tome što on ne razume, a u sve se meša!! Isti slučaj , preprojektovanja nekog projekta je Grdelica!! I tamo su slični „stručnjaci“ 11 puta preprojektovali prvobitno rešenje pa smo videli kako se brda obrušavaju – tačnije rečeno, beže!! I za Grdelicu još ne znamo koliko će to nas koštati, a isto će biti i sa Trgom u Bg!!! Ali , sveznajući i pajtosi sigurno znaju koliko su strpali u svoj džep. O obrazu i moralu onoga ko stalno laže i otima je iluzorno govoriti. Isto kao npr. od siromaha pozajmiti pare – možda bi on i dao , ali NEMA!!

  3. Svidja mi se izjava i stav naśeg predsednika za sve u državi. Sve i treba da se gura pod tepih jer kako drugačije…

  4. kao sto je vesic umesto o trgu pricao o djilasu, tako i vi umesto o trgu pricate o tome kako je vesic pricao o djilasu… ajde ostavite tog djilasa i pisite o trgu… ja sam neko ko podrzava vlast, ali me interesuje da li je ovde u pitanju korupcija, neznannje, zabusavanje, nemar, greska, sve po malo, itd itd.. dakle pricajte i vi sa tim iz udruzenja Kamen, pokazite mu slike ili mu donesite kocke gde se vidi silikon i traizte da da komentar, a onda napisite da nije hteo ili je rekao to i to, ili da to udruznje i taj covek ne postoje…. valjda to treba da rade novinari, a posebno vi koji treba da ubedite i apstinente i one koji podrzavaju vlast, da prestanu da ih podrzavaju…

    1. Pa buraz, predloži sve ovo onima koji su mediji vlasti, pošto ih podržavaš, pa će oni lepo da ti odgovore, pošto ih podržavaš, a tebi će sve da bude jasno, pa ćeš da nastaviš da ih podržavaš. Prosto..

    2. Izgleda da botovi vlasti ne razumeju osnovnu poentu. Vesic je izbegavao da prica o propustima u radovima na trgu te koristio medije da prica o necem sasvim drugom. On svoju nesposobnost skriva napadima na druge koji nisu odgovorni za ovaj debakl na trgu. Bas kao sto i botovi vlasti pokusavaju da „nauce“ Danas kako se treba baviti nezavisnim novinarstvom. Isti botovi koji za sendvic, sok, i platicu kuckaju po ceo dan, bez obraza i stida. Danas nema sta da „ubedjuje apstinente“ vec se trudi da istinito izvestava. Za razliku od medija koje kontrolise vuciceva bahata vlast.

  5. Kako ovoga nije sramota uopste da se javlja? Ovakav uzas bi i Zika Obretkovic bolje „projektovao“, cime li se on ili oboje ponose? Reakcije su preuranjene, jos nije prosla prva zima posle koje ce se sve raspasti, samo ako udari mraz. Na prolece cemo videti…

  6. Relativno nedavno su gradjani izabrali ove svoje pretstavnike, a i najveci strucnjak za kamen, koji ima preko 70 godina, nije otisao u tu Nemacku nego je radio na Trgu. Ako vam se ne svidja kako rade, idite u tu Nemacku, a ne stalno da vam ovde nesto ne valja. Jos ako mislite da bi DJilas bolje to uradio, onda stvarno i niste za ovde.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.