Izdavačima stigli nalozi šta treba da izmene u udžbenicima biologije: Imaju 10 dana

Ostavite komentar


  1. Ako sedam od osam udzbenika ne valja koji to Oslo udzbenik ne treba da se menja i Dobro je napisan, mogli ste da kazete ko je izdavac, to bi za mene bila informacija

  2. Pa i treba da se menjaju ako imaju nenaučne činjenice. A nenaučna činjenica je rod jer zavisi od ličnog opredeljenja, dok je pol biološka naučna činjenica. Deca ne treba da uče o poremećajima psihe koji utiču na pogrešno percepiranje i sebe i sopstvene okoline, koliko god takvi stavovi bili trenutno popularni. Trendovi prolaze a naučne činjenice ostaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.