Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su prvi put ove sezone u Premijer ligi, pošto su meč u gostima protiv Svonsija završili bez pobednika – 1:1 (1:1). „Crveni đavoli“ su vodili od 16. minuta pogotkom Patrisa Evre nakon kornera koji je izveo Robin van Persi.

Ovo je bio treći pogodak Francuza ove sezone, a zanimljivo je da je sva tri postigao posle udarca glavom. Međutim, Velšani se nisu predavali i već u 29. minutu 13. put u sezoni pogodio je Miču, koji je tako izbio na vrh liste strelaca. Pogotku španskog internacionalca prethodila je dobra intervencija njegovog zemljaka De Hee nakon udarca De Guzmana. Čitav meč za goste odigrao je Nemanja Vidić, kojem je ovo bio 250. nastup u dresu Mančester junajteda.

Izabranici Aleksa Fergusona su u drugom poluvremenu sve karte bacili na napada kako bi održali šest koraka prednosti u odnosu na gradskog rivala, ali nisu imali sreće da postignu pobedonosni pogodak. Najbliži golu bili su u 77. minutu kada je Van Persi pogodio prečku. Prvenstvo Engleske nastavlja se već u sredu, a za sedam dana biće odigrana čitava tri kola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari