Kragujevački “Veprovi” donirali poklone deci, korisnicima Centra Knjeginja Ljubica 1Foto: Grad Kragujevac

Članovi Kluba američkog fudbala Divlji veprovi obradovali su poklonima decu, korisnike Centra za razvoj usluga socijalne zaštite Knjeginja Ljubica.

Klub, koji ove godine slavi 20 godina postojanja, osim sportskim uspesima može da se pohvali i humanim aktivnosti, a poslednja su pokloni za najmlađe Kragujevčane.

– Godinama unazad u dogovoru sa Centrom Knjeginja Ljubica doniramo poklone deci koja su korisnici Centra. Poklanjano ono što im je u tom trenutku najpotrebni, a sada su to školski i pribor za kreativne radionice, istakao je Predsednik kluba Marko Vujanac.

On je dodao da je ovo uvek i prilika da se igrači druže są mališanima i kroz razgovore ih nauče da veruju u sebe, jer samo tako mogu doći do uspeha.

Vujanac je pozvao i druge pojedince, organizacije ili udruženja da u dogovoru sa Centrom doniraju najmlađima ono što im je najpotrebnije.

Uručenju poklona prisustvovao je i član Gradskog veća za sport Predrag Stevović, koji je istakao da na ovaj način Klub američkog fudbala Divlji veprovi pokazuje svoju humanost na delu i da već 20 godina na najbolji način reprezentuje grad Kragujevac.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari