Kraj zime – medved Miša izašao iz jazbine

Ostavite komentar


  1. …sutra i On krece u setnju,dok su pristojni gradjani-laureati, prikovani uz TV ekrane…

  2. Pročitah na N1 da se ova medveđa prognoza poklapa sa prognozom meteorologa , pa se setih kako je prič’o Jova Radovanović ,kad su Indijanci otišli kod svog vrača da pitaju kakva će biti zima . Pa kad im vrač reče da će zima biti opaka ,oni se razlete po šumi skupljajući drva . Kad ono zima …ništa . Blaga skroz. Sledeće godine , isto . Sledeće , opet. Uplaši se vrač za svoj autoritet ,te se preruši i ode u grad kod meteorologa . Kakva će biti zima …? U… biće zima veoma zajebana , već treću godinu kako Indijanci po šumi skupljaju drva ! Pa pomislih kako su , možda i naši meteorolozi , na osnovu prognoze ovog simpatičnog međeda , prognozirali da je zimi odzvonilo .

      1. Evo ga opet moj prijatelj homo sapiens Radovan eN eN . A čim se oglasi eN eN Radovan , meni sine što bi rekli učeni ljudi , neka asocijacija . Daklem , asocira me ovo na sjajnog Miloša Krnjetina i na njegovog crtanog junaka Kostu . Kada je Kostu , koji je kostur , pit’o njegov komšija iz groba , šta je homo saoiens , kaže Kosta , to ti je razuman i civilizovan čovek ! A što si mi ti razuman i civilizovan , da ga ‘bem ! P.S. Ako neko ko je mlađi od 50 godina ne zna ko je Miloš Krnjetin , nek pita gospodina Koraksa ,što crta one sjajne karikature u “ Danas-u“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.