Košarkaši Crvene zvezde upisali su vrednu pobedu u borbi za plej-of domaćeg šampionata, ali izdanje protiv Vojvodine bilo je jako loše. Pobedu od 86:85 doneo je Marko Simonović trojkom pet sekundi pre kraja, iako su Novosađani u Pioniru vodili sa osam poena razlike na 90 sekundi pre kraja meča.


– Mi smo posle fajnal-fora ABA lige bili u velikom grču i palo nam je samopouzdanje. Dobro je što smo pobedili. Moramo da popravimo igru, a to ćemo uraditi samo ako bolje radimo i treniramo – bio je iskren Simonović.

Još gore je prošao Partizan, koji je nakon osvajanja šestog naslova prvaka ABA lige poražen u Kragujevcu sa 81:78. Radnički je zasluženo slavio u uzbudljivom meču i tako prekinuo niz od četiri meča bez pobede u prvenstvu. Ipak, ponovo je epitet najboljeg tima kola ponela Mega Vizura, koja je sa čak 100:62 savladala užičku Slobodu i na taj način se izjednačila sa crno-belima na vrhu tabele. U derbiju začelja valjevski Metalac je kao gost bio bolji od Konstantina sa 90:71, pa su Nišlije ostale usamljene na dnu sa samo jednom pobedom u dosadašnjem toku takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari