Malinari proveli noć na magistrali ka Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Pa hajde vec se jednom organizujte ,sa autoritetima iz naseg Ministarstva Poljoprivrede pa utvrdite otkupne cene,npr.za pet godina unapred,kako to rade u trzisno nerazvijenim zemljama,zaostalim u poljoprivredi…Predlazem i da predstavnici MUP-a uzmu ucesce u projektu,jer su poreklom iz proizvodnih krajeva…

  2. Pa broblem je korumpirana vlast koja daje izvozne dozvole. Kad se tu svi ugrade procentima malinarima ostaje k. Ljudi neznaju gde je glavni problem. Kakvi hladnjacari problem je reket. Zato je u Srbiji sve skuplje nego na zapadu jer na svaku uvoznu dozvolu postoje procenti. A koje taj majcin sin koji sme da uvozi i bude konkurencija tu su odmah ovi sto rade za one sluzbe. Stranci su zasticeni od toga kao kolonijalisti u njihovim poslovima nesme niko ni da pita kamoli mafiju da posalju. Od subvencije koje dobijaju popla pola i svi mirni i vi u takvoj Srbiji ocekujete nesto. Od onog sto je imao viziju a i ovi pre njega delimicno zajedno za trulom elitom zbrisace Drpski narod sa ovih prostora. A kakvi smo to nam i treba. Pozdravite Čanka buduceg presednika Skupstineorganizuju boks mec u kafani kum
    Ha ha ha

    1. Kakve izvozne dozvole? Trgovina je potpuno liberalizovana odavno. Širiš #FakeNews.

  3. Izvozne dozvole za maline psotoje, i osobe koje imaju te dozvole niko ne sme da pomene. Udruđenja malinara i male hladnjače sav rod predaju povlašćenim monopolistima koji skidaju kajmak, tako je decenijama.
    Zainteresovani su i Slovenci, Rusi i Nemci da otkupljiju maline na licu mesta od proizvođača, ali država ne da!!
    Štiti nekoga čije ime ni ja ne smem napisati da ne bude problema.

  4. Засадио сам 1 хектар малина 2016. Не знам колико сам до сада уложио. Све у фулу. Прошле године , када је у ужицу београдскобосански председник моје Србије изјавио следеће: где сте ви видели да се ради један месец а живи годину дана, рекао сам себи да је ово крај. Ове године нисам ушао у мачлињак. На јесен га преоравам . До душе од тога не зависим. Неће мени њихови олоши да деру кожу. А ови што траже цену имају изборе за председника државе, имају могућност да гаје овце, краве и др.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.