U nastavku akcije podele novogodišnjih paketića u domovima za decu na teritoriji AP Vojvodine pokrajinski podsekretar u Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Novka Mojić posetila je štićenike Doma za decu i omladinu „Miroslav Mika Antić“ u Somboru.


U prisustvu gradonačelnika Sombora Nemanje Delića, deci iz ovog doma uručeni su novogodišnji paketići a pokrajinski podsekretar je tim povodom naglasila da Vlada Vojvodine i pokrajinski sekretarijat već po tradiciji, pred novogodišnje praznike, posećuju domove za decu kako bi mališanima i deci poklonima ulepšali praznike.

Novka Mojić je istakla dobru saradnju sa Domom „Miroslav Mika Antić“ i dodala da Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju tokom cele godine brine o potrebama ustanova i korisnika čiji je osnivač. Povodom nastupajućih praznika i podele prazničnih poklona, kao svoju čestitku gostima i svojim drugovima, uz želje da naredna godina bude svima lepša i uspešnija, deca su izvela svoj prigodni praznični program.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari