Obavljeno 23.599 besplatnih zdravstvenih pregleda

Ostavite komentar


  1. Da nije žalosno bilo bi sjajno
    Inače kada odem kod lekara opšte prakse oni mi zakažu termin ne pre 30 dana a tek onda ulazim u proceduru za zakazivanje temina kod potrebnog specijalistu. …u mom slučaju pulmologa su mi zakazali za 45 dana znači ukupno 75 dana moram preživeti
    Da li iko ko ima mozga veruje ovim bitangama i preventivno ih prepoznaje kao bitange i lazove.Ako ih preventivno prepozna onda 4.marta sigurno neće glasati za njih , u protivnom sledeća intervencijea je lobotomija
    Sram vas bilo ministri premijeru i predsedniče kako zloupotebljavate narod kojem trebate služiti
    Gadite mi se….fujjjj barabe

  2. Pa što ne rade ovako svaki dan, nego samo pred izbore.
    Sramota. Povedem taštu kod doktora, imala simptome moždanog udara. Doktor kaže, glupo je da je šaljem na skener, danas umiru i mladi ljudi, a ne baba od 80 godina. Dno, dna.

  3. Secate se onih besplatnih knjiga uz dnevne novine? Plasim se I da pomislim sta bi se desilo da sledece bude besplatno skakanje u bunar. Ili je vec uveliko pocelo?

  4. Kada bileetan covek dodje kod doktora oni mu zakazu pregled najranije za deset dana, pa ako ne umre bude pregledan. Treba stalno da primaju pacijente na pregled a ne dva tri puta godisnje da se prave ogromne zrtve. Umesto da rade za pacijente sto je osnov zdravstva oni rade na sebi. Recimo ispred svakog doma zdravlja je parking gde od doktorskih kola nikada nema mesta za pacijente, cak ih doktori teraju prijavom parking servisu, pa bolesni ljudi placaju velike pare da povrate auto.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.