Od izdajnika do zaštitnika

Ličnost dana

Ostavite komentar


  1. KRIMINALNI VUČIĆ

    Odmah na početku moram da naglasim, ovo je vreme kada moramo prave stvari nazvati i pravim imenom. Srbija je danas nebrigom Vučićeve vlasti dovedena u vrlo teško-kolapsno stanje, u stanje bankrota i nestanka. A problem Srba je što su uništili svoj patriotizam i nacionalni ponos. Zato mi danas ne vidimo ko nas izdaje, pljaćka i rasprodaje. Potvrda izrečenog je stanje u kojem se mi danas nalazimo. Tačno je da mi živimo u jednoj medijskoj blokadi u kojoj kolo vode izdajnici i pljačkaši Srbije. Ovo stanje i ovu najveću srpsku nesreću u svojoj istoriji, lično je stvorio i predvodi Aleksandar Vučić. On je od samog’ dolaska na vlast, počeo da uništava ni manje ni više sve naše nacionalne vrednosti. Prvo je stvorio anarhiju (bezzakonje) u Srbiji i uništio institucije koje su trebale da zaštite ovu zemlju. To potvrđujene i njegovo stalno prozivanje nekih lopova po Srbiji, a sud stalno ćuti.
    Sud nije reagovao ni kad je Vučić je protivustavno Briselskim sporazumom predao Kosovo Albancima. To je uradio dana: 30. juna 2015 god. u 22 časa i 54 minuta. Njegove su reči upućene onom zgranutom narodu u Kosovskoj Mitrovici: “Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju”. On je i prve Srbe postavio u Kosovsku vladu, a u drugom mandatu SNS-a je napravila većinsku vladu čak i sa Haradinajem.
    Glavni pomagači su mu bili Marko Đurić (stvorio carinu Jarinje) i Ivica Dačić (obećao Kosovo i Briselu), a dobro su mu duvali u leđa; Drašković, Čeda i Čanak. Jedini protivnik mu je bio Oliver Ivanović i videli smo kako je on završio. Samo ove činjenice jasno govore ko je izdao Kosovo. Povrh svega toga ja pitam i ovo! A šta danas Vučić pregovara sa šiptarima ako nije u pitanju predaja Kosova? On njegovim “kompromisom” javno predaje (već znamo) obećano Kosovo Albancima. Ponavljam on je potpisao predaju Kosova dana: 30. juna 2015.god. u 22h i 54m. Za taj potpis Vučić mora doživotno da robija. Taj “sporazum” Vučić krije od naroda pod pamfletom “Državna tajna”! Daj da to sve proverimo! Ali u Srbiji je blokada i suda i medija. I te dve institucije Vučić će držati u blokadi sve dok je na vlasti Tu blokadu i oružjem će da brani!!!

    Vučić je jedan veliki i pljačkaš koji je organizovao i danas predvodi jednu od najvećih pljački u srpskoj istoriji. Za vreme njegove vladavine sav narodni-srpski kapital je prešao u ruke stranaca, uglavnom naših neprijatelja, tako da Srbi nemaju više ništa vredno u Srbiji. Para nigde nema, a Srbija je postala dužna i ružna i jedna obična pustara u kojoj živi opljačkan narod sa najnižim standardom u Evropi. Krije se da je pokradeno i 38 tona zlata u Bazelu. Tabakovićka reče: “To mi nije poznato”!? Pitam! Ko će to znati ako ona nezna? Ponavljam ovo je istorijska pljačka Srbije, koja nije zabeležena u našoj istoriji. Niko u Srbiji ne pominje pljačku!?

    Krijući velika zla nanešena ovom narodu Vučić najbrutalnije preti svim neistomišljenicima u Srbiji. On sve (ponavljam) krije od naroda, i ne dozvoljava ni kritiku ni reviziju tog njegovog nazovimo ga “rada”. Stalno zaboravlja da je on “diplomirao” na stvaranju kosovske države. Zbog svega što je uradio krajnje je vreme da ode do psihijatra. Po meni on je jedan svestan i drzak lazov, koji koristi javno pretnje i silu i klevetu, kako bi sakrio ogromno zlo koje je stvorio. Vidno je da se umorio od laganja naroda i da nezna više šta radi. On je prolupao od silnog laganja. Postavljam pitanje! Koje je svoje obećanje ispunio Aleksandar Vučić? Nijednoo…
    Samo lažovi mogu da kažu da Vučić govori istinu. Uskoro će narod sve to shvatiti. Toliko o Vučićevim lažima…

    Što se tiče opozicije, Srbija je nema. Ovi što glume opoziciju skoro svi su već viđeni. Mnogi od njih su nam od ranije poznati po novčanim manifetlucima i uništenju Srbije. I svi oni zajedno više brinu kako da sačuvaju svog deo kolača, nego o problemima građana. Iz tih razloga ona izlazi na izbore za koje unapred zna da će ih izgubiti. Kao takva ona dobro služi ovoj vlasti da napravi rijaliti u skupštini i da nastavi dalje da keca ovaj naroda. Od takve opozicije ne može biti opozicija, za narod je najbolje da je i nema.

    Prava opozicija bi tražila samo jedno a to je OSLOBAĐANJE MEDIJA U SRBIJI, i Vučić bi odmah pao sa vlasti “kao sa kruške”. Ali to ova trtomudala neće. Kolač je kolač…
    Na kraju zbog ovakvog statusa opozicije, nama je suđeno da budemo jebani pa nam gaće same spadajuu…
    Ovo vam piše jedan “vulgarko”, koji nije nikada ni prekšajno ni krivično kažnjen, ali jedini koji hoće da vam ukaže na vaše prave probleme… Hvala…
    Ako lažem obesite me na Terazijama..

    P. Sajdžo Bogutovac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.