Okrivljenima za ubistvo Fedora Frimermana ukupno 30 godina zatvora

Ostavite komentar


  1. A vinovnik i podstrekač na tuču protivno zakonu i razumu postao „svedok oštećeni“. Ludak koji je doveo Frimena na splav izazvao incident u kome je nastradao Frimen ostaje na slobodi iako je svog druga odveo u smrt. Zakon je vrlo jasan Za samo učešće u tuči sa smrtinim posledicama ili teškim telesnim povredama kazniće se svi učesnici u tuči. Jasna je odluka suda da nisu mogli da utvrde ko je zado smrtni udarac nesretnom Frimenu te su trojica osuđena ali je sramota za pravosuđe i pouka svima – ikada ne brani „druga“ kada izazove tuču jer možeš da stradaš a on da odšeta

Ostavite komentar


Društvo

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje 10

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje

Rano detinjstvo je kao lebdenje u nekom vakuumu * Tim slikama se vraćamo celog života * Majka voli književnost i radi u gradskoj bolnici * Živim na periferiji gde se uglavnom nastanjuju izbeglice sa Kosova * Prvu priču, pod uticajem Džordža Lukasa, pišem u petom razredu * Iz vojske, zapravo iz rata, vraćam se u jesen 1992.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.