Pajtić: Jednom sam razgovarao sa Vučićem o prisluškivanju

Predsednik Srbije prekršio Zakon o tajnosti podataka čitajući poverljiva dokumenta BIA

Ostavite komentar


  1. Zasto i koga briga da li je Vucic prisluskivan ili nije. Skrenuli sa puta,necemo o Malom,necemo o diplomi Nese ali ajmo ko prati i preti Vucicima. Zamajavanje mase

    1. Nemoj tako, Tetka. Pa UDBA je nasa sudba, to svi znamo. I za razliku od pametnih zemalja bivseg varsavskog bloka koje su otvorile svoje dosijee, pa sad znaju ko je bio dousnik Moskve i njenih satelita, u Srbiji cuvaju dosijea kao oci u glavi. Pa hajde sad Vucicu, kad znas da te ta „brezobrazna“ sluzba slusala, ajde sad pa otvori sva dosijea, tvoja, Seseljeva, Vesiceva, pa da vidimo kako vas je to sluzba napravila njenim dousnicima i poslusnicima svih ovih godina.

  2. I, da li je neko skoro video državnog tužioca? Postoji li tako nešto u Srbiji?

  3. Pametan covek bi se zapitao ko je i zasto pracenje i prisluskivanje Vucica proglaseno drzavnom tajnom? Da li je to od neke koristi u privredi ili je to bio drzavni interes pa se proglasilo drzavnom tajnom? Pa kolko me secanje ne vara da je uprado DOS (DS – DSS sa pratiocima) poskidao sve pecate sa drzavnih tajni i sva poverljiva dukomenta predao Sudu u Hagu? Sad se podigla Kuka i motika zbog onog sto je nekadasnja vladajuca „elita“ tvrdila da ne postoji. E sad smo dosli da je prisluskivanje i pracenje neistomisljenika drzavna tajna.

    1. Zalutao u politiku, a dogurao do predsednika Demokratske stranke!!!?!
      Moguće samo u Srbiji…

  4. O Dea i Sarapa su bas dobili eksluzivne price u jutarnjem pa opet u vecernjem programu, pa sta drugo rade razne udbe nego da prisluskuju narod, ja mislim i mene kao najobicnijeg coveka prisluskuju, nekad cujem svoj udvojen glas na telefonu.Sta li se krije iza ove afere, nesto se mozda maskira.

  5. Au Pajtiću, pa sad vadlja vidiš sa kim si sarađivao. Niko ti bre nije verovao čak ni kad ste bili na vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.