Palma podnosi krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić

Nastavlja se sukob predsednika Jedinstvene Srbije i potpredsednice Stranke slobode i pravde zbog optužbi za podvođenje maloletnica u Jagodini

Ostavite komentar


  1. Evo već skoro mesec dana priče, ali… Nema krivične prijave protiv Palme, niti zahteva za pokretanje istrage. Nema izjava svedoka. Pravno-formalno nema ničega osim priče Marinike Tepić, Sande Rašković i Gajića. Zašto?
    Imaš sumnju, imaš „dokaze“, imaš oštećene i… Šta se čeka? Da ga tabloidi I „javnost“ osudi? Pa gospodine Gajiću ne ide to tako, bar bi vi morali da znate.

  2. Zasto porodice cute ako znaju da im dete bilo iskorisceno u nemoralnim radnjama zbog straha ili sta drugo.A Palma i Tepicka neka se prepucavaju do mile volje.

    1. Znači, po tebi, nije palma kriv što je takve stvari radio, već Marinka što je to obelodanila?

  3. Dok se Pronadju Svedoci
    Jagodina je Veliki Grad
    Zavisi koju sumu Novca daje SSP za Svedocenje

  4. Svaki gradjanin ima da prijavi kriminal ili napad na makoltnu decu zavodjenje i blud prostitucija koja donosi odredjenoj grupi biznis mafijasa korist na stetu mlade dece.

  5. Dokle ga Vucic stiti Palma moze mirno da spava kao i ostali kriminalci.

  6. Znam kako će se Tepićka braniti i to sam, u jednom prethodno neobjavljenom komentaru, i najavio?! Reći će da je sudski proce protiv nje, politički progon od strane koalicije na vlasti, čiji je član i ovaj ćelavi gospodin. Prosto „kao krompir“?!

    1. Zorane, od svega što se dogadja od početka slučaja Palma, vas zanima samo kako će se Marinika braniti! Ništa pedofilija, podvodjenje, prostitucija…? Baš imate čudne prioritete a i moral u najmanju ruku bedan!

      1. Da je neki obični gradjanin osumnjičen već bi bio u pritvoru takva je naša drzava buranija!!!!!

    2. Sta se desava sa Vama gospodine Knezevicu ?! Ocekivao sam slican komentar kao i o vec zaboravljenom Branislavu Lecicu . Kad ono , za razliku od Lecica koga osudiste , onako unapred , Palma Vam valjda simpaticniji , pa cak i od Marinike ?! Nesto se cudno desava sa Vasim zdravim razumom , na koji se cesto pozivate . Ili Vas je razum izneverio , posto se radi o coveku koji je deo vlasti , bre ?

      1. Nemojte tako. Knežević je plaćen samo ako napiše komentar koji brani vlast.

      2. Pokušaću još jednom da odgovorim na Vašu zbunjenost, uprkos tome što komentari koji se ne uklapaju u opšti urlik, protiv bilo koga iz alktuelne koalicije na vlasti, veoma retko budu objavljivani. Daklem, u slučaju Lečić, potoje brojni svedoci, odnosno žrtve, koje su svojim imenom i prezimenom izašle u javnost da saopšte strašnu istinu, kojih smo svi sveni i, koje su već odomaćene počev od srednjih škola i fakulteta pa do fabrika i javnih preduzeća, gde „Don Žuani“, tipa Lečića, koriste svoj položaj za zadovoljenje svojih patoloških potreba. Nemam razloga da ne verujem tim ženama, osim, ako Vi ne smatrate, da one time pokušavaju da podignu svoj ugled u društvu?! Kod Palme je savim druga situacija? Postoje priče koje su lansirali njegovi politički oponenti a, koji se ni po čemu ne razlikuju od gopodina „Palme“. Inače, ponavljam, gospodin „Palma“ mi je toliko simpatičan da bih mu, čak, zabranio da prolazi ulicom u kojoj je Skupština a ne da sedi u poslaničkoj klupi. Nadam se da će moj odgovor, u cilju zadovoljenja Vaše znatiželje, sada biti objavljen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.