Policija da ne pruža odstupnicu maskiranima

"Počevši od ponedeljka tražićemo ih i u svakoj ljušturi koju su napravili od institucija".
Saopštenje Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd"

Ostavite komentar


  1. Totalna podrska. Zao mi je sto sam u inostranstvo pa nisam mogao biti na ovaj protest. Ali na sledeci sigurno. Beograd pripada narodu, Srbija pripada narodu. Dosta je politicka mafija krala od ove zemlje. Idite i radite za svoj hleb kao svi ostali, i prestanite da kradete. Dosta!

  2. Hvala Danas-u! Bar neki medij u zemlji da izveštava kada hiljade ljudi izađe na ulice!
    Ko god da je juče bio, zna sledeće: nas nisu autobusevima dovodili iz partijskih predstavništa, nije nam dato po 1000 dinara niti sendvič, i nisu nam obećivana radna mesta po državnim institucijama poznatijim kao dodatno ceđenje državnog budžeta neradnicima i nekvalifikovanima. Možda je među nama bilo žutih, plavih i kojekakvih, ali verujem da i ako jeste, bili su manjina, jer, i tu se slažem sa nekim botovskim komentarom na drugom članku, ovo je protest na koji je i DS blam da dođe. Jeste tako, i treba da bude. I ako saslušate/pročitate govore, jasno će vam biti da su i žuti i svi ostali zajedno prozvani.
    Samo napred!

  3. JEDAMPUT NAS ZAVRNUSTE 2000te. I VISE NIKAD *SAMO VI SETAJTE I MISMO SETALI PA DODJOSE LOPOVI.

  4. A kolika bese kirija za izdavanje magacinskog i poslovnog prostora na tudjem zemljistu to jos niko ne rece,molim vas recite kolika su vasa potrazivanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.