Čarobne reči - apoteoza u tri čina 1

„Briga o našem narodu je prioritet! Nećemo dozvoliti nikada, nikome i nigde da našem narodu zatire vekovna ognjišta, otima mu ime i prezime, ukida identitet! Ni gnusne laži o Gazivodama, nekakvim tablicama, elektroprivredi, dinaru i ostalim glupostima neće nas pokolebati u tome“.

I
Čarobnjak: Naš narod nije zaslužio ovo, nije zaslužio da ga pljačka beskrupulozni žuti ološ. Naš narod će izaći kao pobednik i iz ove bitke, iz bitke sa aždajom otimačine – 24 lopovske privatizacije biće do tančina ispitane. Ma kakva 24 stana u Bugarskoj – naš narod dobro zna da su to sve laži. To, nekakva kanadska tetka, neki Krušik, Jovanjica i slične gluposti su laži, ovde se radi se o otimačini kolosalnih razmera pod plaštom 24 više nego sporne privatizacije. Ali, stavićemo tačku na pljačku našeg naroda! Nijedan tajkun nije jači od države. Naša država i naš narod će pobediti! Živela Srbija!
Naš narod: Toooooo!

II
Čarobnjak: Više nikada i nikome i nigde nećemo dozvoliti brutalno proterivanje našeg naroda samo zato što je sloboda i nezavisnost mleko kojim je zadojen. Briga o našem narodu je prioritet! Nećemo dozvoliti nikada, nikome i nigde da našem narodu zatire vekovna ognjišta, otima mu ime i prezime, ukida identitet! Ni gnusne laži o Gazivodama, nekakvim tablicama, elektroprivredi, dinaru i ostalim glupostima neće nas pokolebati u tome. Naš narod zna kome treba verovati, zato je naš narod nepobediv. Živela Srbija!
Naš narod: Tooo, majstore!

III
Čarobnjak: Naš narod je pred velikim iskušenjima. Ali, mi nećemo nikada pristati na pritiske i besmislene optužbe. U istoriji će zanavek ostati zapisano da smo mi jedan od retkih naroda koji je smeo da govori istinu, koji je iznad svega voleo slobodu, istinu i pravdu i za njih se vekovima borio. I pobeđivao! I ovog puta naš slobodarski narod će pokazati koliko je ponosan i da nikad neće pristati na ucene, besmislene optužbe i poniženja. Našu trobojku nećemo nositi samo u srcu i duši – zavijoriće se ona ponosno u celom svetu. Živela Srbija!

Naš narod: To, care!

Stavovi autora u rubrici Dijalog ne odražavaju nužno uređivačku politiku Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari