Policija privodi učesnike blokade u Užicu  

Ostavite komentar


  1. Kod nas je obraz najjeftiniji,a iskreno mislim da za reč čast i poštenje nisu ni čuli.

  2. Podrška Užicu iz Novog Sada!Svrgnuti AUTOKRATU i njegovu kamarilu a državu i institucije oteti iz ruku mafije.Ovo je nadam se početak NJIHOVOG kraja.

  3. Ako je blokada bila zbog tog đubreta Rio tinta i ako je to pozdravljam ali ako je zloupotrebljena onda to treba odmah raščistiti i skloniti.

  4. Po proverenom receptu ubacuju se kriminalci Vucicevi da tuku narod ,tako su radili i prosle i preposle godine ubacuju se drogirane barabe sa testerama da brukaju i rasture demostrante ovo mora da se prosiri kako bi ove lopuze skinuli sa vrata naroda…

  5. Ovi nazovi demonstranti samo maltretiraju narod.
    Izbori su način da pokažete svoju volju, a ne blokada. Sram vas bilo.

  6. Mora da udje u propise da je zabranjeno nositi maske, kakve su nosili „navijaci“ sa čekićima i da je policija dužna da ih sklanja sa ulica.

  7. Što samo pet? Sve lepo slikati, pa kod sudije za prekršaje. Kad pređeš ulicu mimo pešačkog, pet hiljada, a kad normalnim ljudima blokiraš saobraćaj, ništa. To ima samo u Srbiji!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.