Ponovo protesti protiv kovid propusnica (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Neka ih. I neka nas skroz zatvore. Samo me zanima kako li ce od sada da pravdaju dalji porast novozarazenih?

  2. Ne moze biti obavezna vakcina. Kosi se sa Ustavom, clan 25. fizicki i psihicki integritet je nepovrediv. A na stranu to da li su vakcine stetne ili ne, i da li onaj ko je prelezao treba da ih uzme. To treba pitati normalne lekare, ne placenike koji su na spisku rokfeler fondacije.

  3. Ne podrzavam proteste. Podrzavam sve strucne mere u borbi protiv trenutne epidemioloske situacije. Svaka vrsta politilizacije nije korisna i kontraporduktivna je.

  4. Lepo je da postoje fotografije. Da vide potomci kako su im preci bili pametni. Dole mikro-cipovi! Dole ljudi-gusteri! Dole Bil Gajts! Gore Dr Nestorovic!

  5. Niko sa tog protesta se ne bori za sve nas. Prava borba za sve nas je na birackom mestu.

  6. Davanje medijskog prostora saboterima borbe protiv pandemije jeste podržavanje takvog ponasanja…

  7. Je li ovo protestvuju protestvuju ptodavci pogrebne opreme i prevoznici preminulih? Njih ke baš krenulo!

  8. Naravno tu su vlasnici nocnih lokala,splavova,kockarnica, i njihovi konzumenti i drogerasi…
    Treba im udovoljiti jer ce zalihe sa Jovanjice propasti !

  9. Kada vas budu 16-i put vakcinisali i tme uslovili kupovinu hleba, shvatićete ove divne ljude…

  10. Ne bi bilo nista da ti isti su stali u red za vakcinu nece posto im drugi naredjuju a oni sami su prvi vakcinisani sramota

  11. Cela Evropa ne mozes nigde uci ako nisi vakcinisan,PCR,antigen test. Sta mi glumimo neke vanzemaljse. Pa da mi smo bozi narod nece nas covid!

  12. Neka protèstuju samo bih uvela zakon ko nije vakcinisan a dobije koronu plati sam lecenje i nema problema neka se ponasaju kako hoce

  13. Nisu ljudi još svesni šta znače te propusnice. Kada vakcinisanima prođe 6-7 meseci od druge doze, a ne žele ponovo da se vacinišu ili su imali reakciju koja nigde nije zabeležena, shvatiće da su i oni postali „antivakseri“. Pitanje je da li će im biti dozvoljeno da idu na posao ili u prodavnicu, jer ka tome ide, da se ne lažemo.

  14. Interesuje me kao gradjana koliko kovid redari imaju platu. Odnosno koliko su placeni mesecno. I da li je donosenje ovakve odluke ustavno. I da li se promene naseg ustava ako ga imamo donose kako kome padne na pamet.

  15. Kad pročitam komentare i vidim kakvim primitivcima sam okružen, žao mi što sam se uopšte rodio. Vratimo se u srednji vek, nek vlada lepra i kuga i nek nas leče veštice i čarobnjaci. Daleko smo mi od sveta. Za čiju se to slobodu bore? Pitao bih ih da im je neko blizak umro baš od korone kao meni. Pa sram vas bilo sve!

  16. Danas kovid propusnica sutra kompletna kontrola finansija, imovine i kretanja tako da podrška narodu protiv mera koje ne idu u korist zdravlja. Za početak rešite slučajeve nestale dece i korupcije u zdravstvu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.