Premijerka novinarki KRIK-a: Vi ste na nivou tabloida

Ostavite komentar


    1. Она није „премијерка“, она је председница владе. Премијер(ка) је у нкеом другом где један од министара као „prime minister“ .води владу.

  1. Ne mogu opisati količinu gadjenja koju osetim kada pročitam bilo koju izjavu ove fikus premijerke
    Koliko mi je bila u startu simpatična sada je milion puta povećala osećaj gađanja i nagona za povraćanjem
    Ti si fikus. ……fikus

  2. To što je ona ( on ) gej , je njena stvar. Ali čime se to ona, osim što je gej, kvalifikovala da bude predsednik vlade????A priče o braći , bilo bi bolje da ne pominje – i njen bato dobija dobro plaćene poslove za vladu!!! Ni jedna vlast do sada, nije toliko potencirala na poštenju – ali samo na priči. Stvarnost je tužna i drugačija!!!

    1. Za brata se priča da stoji iza Dina kartice. Ja imam tekući u Intesa banci i kada sam ušla u bančinu mob.aplikaciju,vidim da imam Dina karticu-samo na netu. Niti me je ko pitao da li je želim,niti mi treba,imam svoju Master card elektron. Znaai,kriminal. A o toj temi nigde ništa. Neka to malo novinari istraže.

  3. Ako je KRIK na nivou tabloida… Kurir, Informer i slični su ispod nivoa upotrebljivog toalet papira. Koje standarde oni poštuju. Verovatno Super Nazadne Sekte.

  4. Rece Prime Teletabis…! Nasa celicna Lady,koja stoji i ima sopstveni stav,nad jednom LBGT osobom…niske ,niske inteligencije…Ali geni rade svoje…??!!

  5. А да онда ми замолимо председницу владе да бар мало буде политичар, осим што је свакодневно само политикант.

  6. Samo sto braca dobijaju milionske poslove na tenderima gde se samo oni pojavljuju.Firma brata premijerke radi
    nove obavezujuce dina kartice.

  7. KRIK joj smeta,a ono djubre od Kurira i Informera joj ne smeta.Sramota me je,sramota me je sto si ti premijer moje zemlje.

  8. Надлежна је Влада Србије и Скупштина која не доноси Закон о пореклу имовине.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.