Radovanović: Novi talas epidemije na jesen, kineska vakcina najlošija

Ostavite komentar


  1. Ja sam tražila rusku vakcinu sputnik, ali nije je bilo u domu zdravlja Stari Grad, pa sam primila kinesku, i ne znam koju ću drugu da primim!!!.

  2. Poštovani profesore,
    kada budete objavili samo jedan (JEDAN) komentar o sezonskom gripu a ne KORONI, imate kredibilitet da pričate o bilo čemu.

  3. Pomocu kojih podataka ili studija ste dosli da je kineska vakcina najslabija.

  4. Cela Kina se vakcinisala sa svojom vakcinom pa sta se desilo , nista , svi su zasticeni od KOV 19, koliko dugo oni ce objaviti .

  5. A što je on primio Sinofarmovu vakcinu . zašto nije primio Fajzerovu vakcinu. Vakcinu svog prijatelja Kon(j)a.

  6. PA ZNAM DA NECE CIM SE IMALO ALI OPRAVGANO SUPROTSTAVLJA VASEM STAVU….TO JE VASA DEMOKRATIJA

  7. Msm da je kineska vakcina najbolja protiv ovog soja, istina zaraze se ljudi do mesec dana nakon prve doze i druge i šest meseci kasnije a dok su u punom imunitetu ne, dok kod drugih vakcina poznajem ljude koji su dobijali koronu i dok su trebali da imaju najjači imunitet. Zarazavaju se sa svim vakcinama,kineska najmanje šteti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.