Republički geodetski zavod: Sindikati pozvali zaposlene na štrajk bez razloga

Ostavite komentar


  1. Eneee, bez razloga?! A zaposleni kazu da ne mogu vise da izdrze mobing svojih korumpiranih polit-rukovodilaca

  2. Da li znate da ako ne uspe štrajk zaposleni sa srednjom školom će imati platu 28000 dinara.
    Trenutno je takav pritisak na radnike koji su na određeno ili po ugovoru da pod pretnjom otkazima potpišu da će raditi. Danas kao novina kojoj se još veruje bi trebao da pokuša da dodje i do saopštenja i druge strane a ne samo rukovodstva RGZ.

    1. Da li uopste ima u katastrima zaposlenih sa srednjom skolom? Nisam znala Ja sam bila ubedjena da upravne predmete resavaju pravnici sa visokom strucnom spremom a tehnicke predmete diplomirani geodetski inzinjeri.

  3. LAŽE Uprava RGZ: USMENI dogovro sa ministrom, Upravom i sindikatima NIJE ispoštovan, jer NIKO neće da potpiše dogovorenu razliku, dodatak, za plate zaposlenih sa srednjom školom, kojih je najviše u RGZ. Sve je bio NEZVANIČNI, USMENI dogovor, a sada se traži od najnižih šefova da prave spsiskove za dodatak na platu, jer to neće da radepomoćnici direktora u Upravi. A tako su ranije nešto slično postupali sa produživanjem Ugovora o povremenim poslovima (trajali si takvi produžetci godinama, decenije nekima) a on da su ti niži šefovi išli na sud i platili kazne. Sada to neće da rizikuju i traže da Odgovora uprava odgovara za svoje postupke i dogovore sa Ministrom Đorđevićem i Mihailovičkom! TO JE ISTINA!!!!

    1. Bez obzira da li je sa razlogom ili bez razloga, mi gradjani nismo duzni trpeti torturu katastra.To treba da je servis gradjana, PREMA SADASNJEM ISKUSTVU, PRETVORIO SE U SVOJU SUPROTNOST.

  4. Reformator godine znaci i smanjenje plata radnicima za pocetak a onda smanjenje zaposljenih po preporuci vlade.

Ostavite komentar


Društvo

"Dragi kolega Slobodane, ovo je poraz celog društva i svih nas u prosveti": Društvo direktora škola osudilo napad na profesora u Bačkoj Palanci 10

„Dragi kolega Slobodane, ovo je poraz celog društva i svih nas u prosveti“: Društvo direktora škola osudilo napad na profesora u Bačkoj Palanci

Naš obrazovno-vaspitni sistem doživeo je još jedan nezamisliv 'udarac', koji je potresao čitavo društvo i ponovo škole stavio pred pitanje smisla onoga što radimo u školama i sa školama, saopštio je Upravni odbor Društva direktora škola Srbije, povodom incidenta u školi uz Bačkoj Palanci, gde je bivši učenik te škole prebio profesora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.