Šta da radite u Novom Sadu ako nemate parkiralište za bicikle 1foto: JKP Parking servis Novi Sad

Ove godine “Parking servis” je postavio 185 držača za bicikle na 30 lokacija, što znači da je do sada postavljeno preko 1.500 držača , na preko 200 lokacija.

Držači za bicikle su namenjeni svima koji voze svoje bicikle, kako bi na bezbedan i kulturan način mogli da ih parkiraju.

Većina lokacija za postavljanje držača za bicikle su određene na zahteve građana, a posle analize potreba sugrađana i pristupačnosti terena za bicikliste.

Ova „mala parkirališta“ za bicikle postavljena su u svim delovima grada, a na ovaj način su pokrivene sve značajnije institucije u gradu, kao i banke, škole, pijace… mesta koja su svakodnevna potreba naših sugrađana.

Držači su postavljeni i u dvorištima škola, OŠ „Kosta Trifković“, OŠ „Ivo Lola Ribar“, a upravo ovih dana se postavljaju i u srednjoj Elektrotehničkoj školi.

Ukoliko imate predlog o tome na kojim lokacijama treba postaviti držače za bicikle, možete se obratiti „Parking servisu“ i predložiti lokacije za postavljanje držača za sledeću godinu na mejl adresu [email protected].

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari