Šta je pozadina hapšenja bivše državne sekretarke MUP-a?

Dijana Hrkalović nije optužena zbog uklanjanja dokaza

Ostavite komentar


  1. stalno imate neke pozadine necega i neka nagadjanja..drzite se dokaza a ne preudiciranja….. mozda verovatno itd

  2. Za nas, običnije ljude i nije neko zadovoljstvo da žive u ovakva „zanimljiva vremena“…

  3. „Ja znam ko je to uradio, ali da ne bih vršio pritisak na tužilaštvo i sudske organe, neću to reći“, naveo je Vučić“
    Opet sveznajući. Jedino me zaista zanima , zna li kad će nam sjahati sa grbače i pustiti da srbija barem malo počne podsećati na pravu državu ???

  4. Bravo za profesora Vuletića.
    Država smeha i tuge.
    Dejan Milenković je doživeo neshvatljivu transformaciju.

  5. Hrkalovićka (ne samo ona) je prašina za naše oči i zaglupljene umove. Skretanje pažnje sa pravih problema, simuliranja postojanja pravne države, dizanje panike oko ‘sigurnosti’ predsednika, manja žrtva (na kraju će biti puštena, bez posledica po materijalno stanje privedene a za moralno stanje ne brine ni ona a kamoli neko drugi) u međusobnom zavrtanju jaja (borba za prevlast u kriminalnom miljeu Srbije)… Sve u svemu poenta je da se zatru pravi tragovi veze vlasti sa kriminalom (a bez toga ne bi bilo nijednog učesnika u razotkrivenim aferama) i obesmili većina postupaka. Na kraju će biti oslobođena većina optuženih (zapravo lica pod istragom jer još niko nije zvanično optužen i izveden pred sudiju) a pojedini će biti suđeni za neke gluposti. A kada ti osuđeni izađu na slobodu biće novi kadar za naprednu poharu Srbije…

  6. Logičan sled događaja je da posle Dijane bude uhapšen njen šef Nebojša iz Beograda, a zatim i njegov šef, šef svih šefova, pa da se Srbija resetuje i krene od početka.

  7. „Uzimanje telesnih tecnosti je dozvoljeno samo uz licni pristanak“ – neki od zakona RS, nisam pravnik… A ovo se krsi nemilice i uostalom mi, ljudska bica, svoju DNK rasipamo nemilice tokom dana, tu je koza, izlucevine, pluvacka i sta sve ne… Da ne govorimo o nezakonitom uzimanju DNK (pljuvacke) tokom saobracajnog testa na narkotike…

    Stigli smo do toga da „teorija zavere“ da je *neko* podmetnuo *neciji* DNK na mesto zlocina tog-i-tog i nije vise neverovatna, uz dovoljno zlih namera moze se kojeciji DNK pronaci na raznim mestima zlocina, ako *neko* hoce.

    Ne znam nista o ovom slucaju, i nemam svoje misljenje o optuzenima. Zato znam dosta o DNK i analitickim medotama, kad se predsednik-pravnik ‘frlja’ DNK u prvoj recenici, ja reagujem na to…

  8. Meni prof.Vuletić nije neki simpatičan lik, ali da ima petlju ima!
    Svaka mu čast na hrabrosti da Prvorođenom saspe sve u lice..

  9. namestaju hrkalovicevoj i belivuka i prisluskivanje i ostale afere vezane za imena a&A vucic. providno, ali kad su u pitanju ovi losi djaci, nista nije nemoguce, ukljucujuci i sudsku presudu kojom se aboliraju za saradnju sa klanom belivuk tacnije njegovo stvaranje, i jovanjicu i ubistva medju mafijasima i udbom, i u isto vreme, oslobadjaju politickih protivnika, poput cvijana nekada. dijana hrkalovic i nebojsa stefanovic su defakto deo te politicko-mafijaske sprege, ali ce platiti debelo svoju neposlusnost nacisticko-mafijaskoj stranci i njenom don fireru.

  10. Razlozi i pozadina hapsenja je “ mlacenje prazne slame “ ( skretanje paznje sa koprcanjem u vlastitim lupetanjima ) jer je slucaj “ ubistvo na sinama “ pravno i legalno “ zatvoren “ a i “ rad “ Velje Nevolje “ ( i ekipe ) obuhvata samo period posle 2019 godine . . . svaki advokat to moze bez muke oboriti a u slucaju da Pravosudje R . Srbije optuzuje ( i sudi ) po politickim ( Acinim ) pritiskom i nad “ popom ima pop “ Evropski Sud za Ljudska Prava koji je vec ko zna koliko puta osudio R . Srbiju zbog nepostovanja konvencija koji su njeni predstavnici potpisali . . . gospodjica “ Diksi “ ce finansijski „oderati “ R . Srbiju ( $n$ rezim ) a vrh rezima nije uspeo ( niti ce uspeti ) da zatrpa svoju blagonaklonost prema svom cedu ekipi Velje Belivuka i ostalim koji su preuzeli Veljin biznis ( i obaveze prema sekti ) . . .

  11. Predsednik: zna ko je ubiva ali nece da koze koje: juce izjavi da nezna ko je Milenkovic i zasto se smenjuje,nedavno rsce da nezna koje Koluvija,zna da tom Koluviji stane u odbranu za 1,5 t droge zvane marihuana.

  12. Gde su milioni od kokeze,đilasa i ostalih vesti koje behu aktuelne,sada je aktuelna dijana sa 50 000e.

  13. Cinjenica da su Srbi izolovani od citavog svijeta govori koliko je vlast ne drzavna, nenarodna i koliko je kriminalizovana

  14. Skretanje pažnje narodu da je ulje preko 200 din, da je gorivo pooskupelo , struja, da je kg junetine oko hiljadu din.Teme za zamajavanje.Malo jarinje, brnjak malo Nebojša Stefanović i eto zanimacije za sirotinju.Ovoj nesrećnici što je umislila da je neznam koliko bitna ovo hapšenje je poruka da drži jezik za zubima i da ne talasa.Inače je skroz nebitna osoba.

  15. Ovaj naslov je smešan. Pa dal moraju novinari da na ovaj način pišu i konsultuju pravnike? Ukoliko ima dokaza biće osuđena, ukoliko ne onda oslobođena. Novinari najviše doprinose podelama u Srbiji. Pod plaštom slobode medija se narod sluđuje i od opozicionih i pozicionih medija. Zar je traganje za istinom prešlo na nivo „baba Vange“. Zar je teško pitati nadležni jedinicu unutrašnjih poslova za saopštenje i preneti samo zvaničnu informaciju? Zar mora svemu da se priključe teorije zavera ili da sve bude za ili protiv?

  16. Tim vašim advokatskim i pravnim zackoljicama vi cete nju osloboditi, samo da cuti i ne objavi razgovore, i još cete joj platiti odstetu sto je lezala u prirvoru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.