Sutkinja zabranila javnosti da prati slučaj Savamala

Počelo suđenje po tužbi preduzeća Transport peroni protiv Milenijum tima i Beograda na vodi

Ostavite komentar


    1. Sudija nije dozvolila da iko ko bi predstavljao javnost prisustvuje te je trazeno izuzece sudije,sta nije jasno? A ko je zaista zabranio je nesto sto mozemo samo pretpostaviti ali recimo da meni padaju neki ljudi na um poput Malog Slinise ili abnormalno velikog sluzavca Vucica.

  1. Sudac – sutkinja
    Sudija – za oba pola, a ako hoćete posebno za žene, onda – sudinica.
    „Sutkinja“ to je tzv. BHS. Ne ide to.

  2. Hajde malo razmislite ko u ovoj državi zabranjuje, dozvoljava, odlučuje o svemu, preti, hapsi i po potrebi ubija? I onda se od sreće napija. I naravno svo vreme se pravi blesav!

  3. SUTKINJA! Kakvo nepoznavanje jezičkih pravila. Odrednice koje se odnose na funkcije, zanimanja su bez roda! Dokle više?

  4. Bitno je da znamo ko je sve iz familije onoga o kome se piše zbrinut u pravosuđu, jer to i pojašnjava bahaćenje zbrinutih i prncip: „Izmišljam pravila, pa šta? Ne može nam niko ništa!!!“
    Za uređenu državu neophodno je da imamo sudije, tužioce i sudske veštake koji poštuju zakone, a mi smo daleko od toga. Kada bi se sprovela reforma, zahvaljujući prethodnoj unakrsnoj proveri imovine i prihoda, ko zna koliko bi sudskih veštaka ostalo na listi, a koliko tužilaca i sudija u sudu, možda ni dvocifren procenat.

  5. Sada smo uveli sem državnih tajni gde ide novac iz budžeta i tajna suđenja za kriminal države?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.