Svaki četvrti mladić i deseta devojka misle da šamar nije nasilje

Kampanja „Mogu da neću. Ljubav nije nasilje!“ u srednjim školama širom Srbije

Ostavite komentar

  1. То је кампања која води ка даљем ,,припитомљавању““““ српског друштва и мислим да ће нам штетити. Ми смо друштво које има вишак апатије, пре него вишак агресије. Даље углађивање неће водити Србију ка порасту личног предузетништва. Потребније нам је охрабривање личне инициативе и склоност ка ризику (без ризика нема профита) од феминизације друштва.

Ostavite komentar

Društvo

Rasprava Bazdulja i Kisić u Utisku nedelje: Treba li ukinuti veronauku u školama? 10

Rasprava Bazdulja i Kisić u Utisku nedelje: Treba li ukinuti veronauku u školama?

Prošle nedelje Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji i još nekoliko organizacija apelovali su na odbranu sekularne države i ukidanje veronauke u državnim školama. Da li je ukidanje veronauke doprinos toleranciji i evropskim vrednostima ili je izazov novim podelama i povratak u komunizam i da li je ovo dobar odgovor na izjašnjavanje SPC o zabrani Evroprajda, u "Utisku nedelje" su govorili izvršna direktorka Helsinškog odbora za ljudska prava Izabela Kisić, pisac Muharem Bazdulj, istoričar Vladimir Veljković.

Naslovna strana

26. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.