Tužilaštvo obustavlja postupke protiv direktora škola

Ostavite komentar


  1. Sramota je što ste odustali od protivtužbe a posle razgovora sa ministrom. To nije rešenje problema ako ste u pravu a jeste. Da li to znači da je ministar jači od svih.

  2. Sve osim otkaza za osobu ili osobe iz Tužilaštva koje su dale takav nalog je skandal.A još veći skandal je da je podnosilac sindikat Mupa ili neko iz tog sindikata, tako je pisalo po medijima ovih dana.To je strašna sramota.Otkaz za takve je minimum da se spere ljaga sa već debelo uprljanog tužilaštva….

  3. Tužilaštvo obustavlja postupke protiv direktora 300 škola koji su tražili da učenici nose maske, a na pritužbi predsednika Sindikata zaposlenih policije Dejan Đukić zašto đaci u školi nose maske. Dobro je što je tužilaštvo obustaviлo pritužbu, ima pametnija posla, jer treba da reguliše postupke protiv mafijaše prethodne vlasti, a i sadašnje, zatim kriminal, narkodilerizam, krađa dece itd. Posle ovoga, treba oterati iz sindikata i policije Đukića. On ne prati TV, niti čita štampu gde se insistira nа nošenje maski, on nije čuo da imamo do danas 1.274 umrlih i najmanje 133.029 zaraženih od korona virusa. Nije jasno dali sindikalac želi da se deca zaraze od najopasnije pandemije u zadnje vreme u celom svetu. Danas se i dr Predrag Kon u mnogome korigovao u odnosu na epidemije svinjskog gripa, a sindikat i još mnogih koji su protiv vakcina i nošenja maski, korigovaće svoj stav kada ih udari u glavu korona virus sa Vučićevim maljem..

  4. Najzad se bio nasao neko da zastiti decu i nista! Ma ljudi, imate li mozga i funkcionise li vam uopste? Danas.rs ne vredi vise za nista, kao i oni sto ga citaju.

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 10

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.