Novosadski „Parking servis“ ovih dana očekuje da će biti realizovana sedmomilionita uplata parking karte SMS-om. Onom ko bude srećni uplatilac, JKP Parking servis će kao što je to činilo u nekoliko navrata i ranije, pokloniti godišnju tzv. zlatnu kartu za 2008. godinu, koja važi za sva parkirališta u gradu, a koja su u sistemu parkiranja.

Novosadski „Parking servis“ ovih dana očekuje da će biti realizovana sedmomilionita uplata parking karte SMS-om. Onom ko bude srećni uplatilac, JKP Parking servis će kao što je to činilo u nekoliko navrata i ranije, pokloniti godišnju tzv. zlatnu kartu za 2008. godinu, koja važi za sva parkirališta u gradu, a koja su u sistemu parkiranja. Ime srećnog dobitnika saznaćemo ovih dana i mediji će biti blagovremeno obavešteni.
Sremska Mitrovica – Udruženje ljubitelja vozila „fića“ Nacionalna klasa organizuje u nedelju u Sremskoj Mitrovici treću po redu „Mitrovačku fićijadu“.
Izložba popularnih „fića“ održaće se od 10 do 12 časova na parkingu ispred gradske pijace, a potom će uslediti revijalna vožnja po gradu i izložba vozila na platou ispred Poslovno-sportskog centra „Pinki“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari