Uklanjanje divlje deponije na Temerinskom putu 1

 Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ podržalo je akciju Gradskog odbora Zelene stranke u Novom Sadu i ekipe ovog preduzeća od danas učestvuju u čišćenju divlje deponije na Temerinskom putu.

Prema rečima direktora „Čistoće“ Vladimira Zelenovića, ovo javno-komunalno preduzeće će uvek podržati ovakve akcije jer one doprinose poboljšavanju uslova za život svih Novosađana.

– Mi svake godine na teritoriji Novog Sada uklonimo više hiljada divljih deponija. Govorimo o hiljadama kubika smeća. Takođe, redovno apelujemo na sugrađane da ih ne prave i da smeće odlažu u kontejnere i druge posude namenjene za to. Nažalost, još uvek ima onih nesavesnih, koji se o takve apele oglušuju i koji ugrožavaju svoju okolinu. Svakodnevno radimo na tome da grad održavamo čistim i urednim i u tom poslu očekujemo pomoć Novosađana, istakao je Zelenović. Saradnja JKP ,,Čistoća“ i Zelene stranke pokrenuta je zalaganjem predsednika Gradskog odbora Zelene stranke Slobodana Cvetkovića i predsednice Saveta za zaštitu životne sredine i odbornice Zelene stranke Ivane Vujasin u Skupštini grada Novog Sada, s ciljem da se što više radi na uklanjanju divljih deponija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari