Veći broj ulica u Zrenjaninu bez struje 1Foto: Pixabay/Pexels

Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži u četvrtak, 2. februara, veći broj ulica u Zrenjaninu ostati bez struje.

 

Bez struje će u periodu od 8.30 do 9.30 časova ostati delovi ulica Cara Lazara i Njegoševe, kao i cela Ulica dr Jovana Rajića dok će od  8.40 do 9.40 časova struje neće imati delovi ulica Todora Manojlovića, Nikole Tesle i Ive Lole Ribara, kao i cele ulice Orlova i Solunska.

U periodu od 10.15 do 11.15 sati struje neće imati delovi ulica Dimitrija Dimovića, Prvomajske i Vladimira Cvetkova, kao i cele ulice Milete Krunića i Radojke Dimović.

Bez struje će od 10.25 do 11.25 časova ostati delovi ulica Marjanov brod, Strelišne, vikend zone i Žike Grujina, kao i cele ulice 6. maja, Balzakova i Spasoja Stajića.

Od 12.10 do 13.10 časova struje neće imati delovi ulica Reves Antala i Žepčanske, ali i cele ulice Alibunarski red, Feješ Klare, Subotička i Vrbaski red a u periodu od 12.25 do 13:25 sati struje neće imati deo Ulice 9. maja i cele ulice Ilindenska, Ivana Mažuranića i Petra Mećave.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari