VJT: Sedmorica uhapšenih na protestu priznala krivična dela, predložen pritvor za 11 osoba

Ostavite komentar


  1. A šta bi sa onima koji su kršili policijski čas za vreme korone i divljali po zgradama
    nIsu ih našli dok su urlali po praznim ulicama…Ovo je rat, samo treba progutati gorku pilulu i priznati to sebi.

  2. Počela je kristalna noć. Pošalješ sns hiligane da kamenuju policiju i skupštinu pa onda optuzis opoziciju za sve. Podvukao bih paralelu sa Hitlerom jer je dotični isto uradio.

  3. Bitno je da je Radojcic bio na razgovoru i Vucicev kum sa Mclarenom i nikom nista.Slobodno setaju dalje.Nista se nije desilo.

  4. Sudije amateri. Šta mislite da ćete sa tih 10 do 20 000 dinara da platite štetu? Dok god se ne napravi kalkulacija štete i ne naplati debelo, piši šropalo. Ameri su zbog puštanja krokodila u jezero, naplatili 400 000 dolara izgrednika. To je lova za hvatanje krokodila.

  5. Ovo je MIX,i studenata i ostrašćenih učesnika od strane opozicije i verovatno ima i ubačenih elemenata!Kada su se smiksali na protestu,nije se znalo ko pije,a ko plaća!Organizatori protesta trljaju dlanove,ovi će da ispaštaju!Od organizatora najgore prolazi Marinika…ugroziće zdravlje!Ostali će svi bolje proći!Marinika,trebaš svojoj deci…mani se takve žrtve,život je iznad svega!Nikolić je štrajkovao,na kraju su ga osudili i njegovi i politički neistomišljenici!Svi su govorili da je smešan sa štrajkom glađu!Prva ja sam tako mislila…svi idemo sa predpostavkom da je to lični izbor…pola Srbije bih po tome trebalo da štrajkuje!Lepo ti razmisli,prekini s’tim,kako je tvojoj deci da te gledaju!Oni te sigurno ne gledaju kao političara,već kao majku,najveću svetinju!Sinoć sam te videla,koliko si se promenila,zaista ne vodi ničemu!Svaka vlast ima rok trajanja…i da se ova obori…novima isto sledi rok trajanja…to ti je valjda poznato…uvek bilo i biće!!!Ovo govorim iz ugla običnog građana i majke!Svi koji te u ovom bodre,veruj mi nisu ti prijatelji!Prijatelji su ti oni koji te mole da prekineš!Za ostale bih rekla,,lako je tuđim rukama,gloginje mlatiti!Eno Milivojević ima dosta kilograma,ugojen,neka on štrajkuje…gde ti sitna i mršava…da se upustiš u to!Evo molim te prekini…ako ništa,zbog svoje dece!!!Ako ti se nešto desi,tvoja deca će patiti…za sve ostale mi je lako,za njihovu žalost!

  6. Srdjan
    27. decembar 2023. u 10.01
    Počela je kristalna noć.

    Samo da Vas ispravim za paralelu – Paljenje Reichstag-a (nemackog parlamenta)

  7. @Tolimire nije ti ovo Amerika. Šteta koju su sami napravili oni to pokradu za jedno prepodne u bilo kom javnom preduzeću.

  8. Izaći će studenti, a čekaju se i rudari koji ginu ko snoplje u srednjovekovnim radnicima, pri čemu niko ne odgovara. E onda Vučiću, sve njih nazovi izdajnicima i stranim plaćenicima.

  9. Kako ažurno rade kad treba kazniti protivnike a njihovi huligani godinama prolaze bez optužnice.

  10. E, jadna zemljo, jadni ljudi,jadna demokratiji!
    Bežite deco ,jer će vas ovi hapsiti ,suditi,jer Av je Bog otac

  11. Studenti ,građani, napravili štetu i procesuiran i
    A Tomi plaća ovaj narod kraljevski smeštaj, Brnabiki obnavlja vilu sve na grbački ovog jadnog porobljenog naroda
    Pa glasajte zaAV

  12. Najveća sramota za ove komentare iz ugla demonstranata je da se odričete svojih najglasnijih i najhrabriih među vama. I neka im je. Bar znaju ko ih izdaje dok su u zatvoru. Neka vide za koga su se borili.

  13. Čuj ovoga „ovo je“ nikolić štrajkovo glađu, malo morgen,pričala neka žena svojevremeno da mu je doturala hranu, toliko o tom tomi diplomi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.