VJT štiti svoje u slučaju "Savamala"

TRAGOM: Više javno tužilaštvo opet odbilo da dostavi informacije od javnog značaja

Ostavite komentar


  1. Dakle vodi se istraga o učinjenom eventualnom krivičnom delu, rušenje bespravno podignutih objekata, ako tu uopšte može biti krivice, to je onda što to leglo narkomanije i prostitucije nije srušeno ranije. Potom neki lik iz tamo neke incijative , nije ovlašćeno lice u postupku, advokat, branioc, tužioc, traži podatke ko je zvanični tužioc u tom postupku, pa u kojoj zemlji , osoba bilo koja može dobiti podatke koji su zakonski osnov u pravnom procesu, ako nije zakonom ovlašćeno lice.oco što radi taj Šabić i samo učesniku protesta Mariću da podatke.Krajnje pojednostavljeno, učesnik mitinga tamo neke stranke ili protestnog okupljanja traži podatke o tužiocu u nekom postupku, vi ste ludi đuture.

  2. Gospodine Jovanoviću, u pomenutom slučaju se ne radi o EVENTUALNOM, već o stvarnom krivičnom delu. Dali se radi o nelegalnim ili legalnim objektima, o tome ne odlučujemo ni vi a ni ja, već za to nadležne institucije. Dali treba rušiti ili ne o tome opet treba da odlučuju zvanične institucije, koje treba i da izdaju nalog za rušenje ako je tako rešeno. I to se ne radi noću pod fantomkama a to znate i vi sami. To što sada tamo neki činovnik krije nečije ime, to nečini sigurno zato što je sve urađeno po zakonu, već zato što je tu jako puno prljavštine i samovolje jednog čoveka a to je veliki vođa, na kraju krajeva i poslednjim izjavama u vezi sa nelegalnim zidanjem u Novom Pazaru je pokazao da ON može sebi da dozvoli da suspenduje zakon ove države i SAM presuđuje.

  3. Odgovor Nikoli Jovanoviću:

    Prvo, da se legitimišem email adresom – [email protected].

    Drugo, nije u pitanju EVENTUALNO, već UČINJENO krivično delo rušenja, i NE TRI ILEGALNE BARAKE, već nekoliko LEGALNIH OBJEKATA.

    Treće, VJT u Beogradu je 29.9.2016. sadržajem Saopštenja OBMANULO Narod i Državu. Zato ODBIJAJU da saopšte koji Tužilac je potpisnik tog Saopštenja, koje spada u krivično delo FALSIFIKOVANJA SLUŽBENE ISPRAVE, pa makar to Saopštenje bilo preneto i telefonom.

    Treba li još nešto da dodam !?

  4. Sadasnja vlada nema nista sa rusenje,mada su pravno gledajuci,imali pravo a da su to hteli uradili bi preko dana i niko ne bi mogao da ih krivi sto postuju zakon

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.