Vučić: Auto-put za ponos cele Srbije

Ostavite komentar


  1. Lako je uzeti kredit i graditi,a kad dodje vreme naplate istog,onda olovku u ruke,i zahvaliti se opet bakama i dekama,što ih je opljačkao,a nemam ništa protiv auto puteva,samo nam se deca leče preko SMS poruka,a neka i umiru,jer je važniji auto put,i ruski helihopteri,od kola hitne pomoći.

      1. A sta bi bilo da si to jedan u toj prici ,,patetike,,da moras da trazis pomoc,a ona me stize is nadleznih.kako bi reagovao.svakom roditelju je najbitnije njegovo dete,mozda to drugacije razmisljas,mislus samo na svoju guzicu a Deca nek to pocrkaju.jadni bot.

    1. Ja se bas nesto i ne ponosim, puno nam uzeli a od toga mi nemamo nista, na nas su zaboravili ovih 7 g.

      1. Ma, odlicno, radujem se zbog autoputa i onih koji ce ga koristiti… Ali, stvarno mi je skroz nejasno odakle novci za put, za ovo i ono. Bice mi drago da „sva sela u Srbiji“ (pa i moje, valjda) dobiju kanalizaciju. Moze li to sve za 3 mlrd.evra?! I ako je za predizbornu kampanju – zvuci neverovatno. Dakle, ko nam je dao pare, a sta smo mi dali za te pare?

    2. Konacno nam Dodik otvori oci: Vucic je putar, napravio put, koji smo cekali 75 godina. Sad mozgaj bezmogovni narode, zasto si cekao pomenutih 75 godina, a ne od Vizantijskih vremena. Mozgaj zasto Knjaz Milos (to je ovaj Vucicev Milos Veliki), nije izgradio autoput do Cacka, vec isao u Istambul.
      Samo, molim te narode, ne mozgaj, a i ne ide i ne lici ti, od cijih kredita se izgradio „koridor 11“ koga su osmislili i zapoceli Milutin Mrkonjic i Velimir Ilic, a ne Seselj, Toma, Maja i Aca Srbin! I ne razmisljaj zasto se 100 km placa putarina 450 dinara, ako je put pravio Aca Srbin od svojih i Zorke koridorke para…

    3. Nego…ne rece u ovom celodnevnom izivljavanju na rts-u,hoce li Kinezi opet kupiti Boacija ahahaaa…msm za ovaj deo sto ce sad da rade do Obrenovca…

    4. A gde su naši radnici . Na podijumu sami kinezi. Gde god se okrenem u Beogradu vidim kineze . Ovo je jedna viša matematika od prevazidjenih kredita i mnogo opasnija.

    5. Za .Nato botineprava prilika da se ismevaju sto jeSrbija dobila novi savremeni put
      O tempora o mores!?

  2. Kineski autoput u svakom smislu. Od ulaganja preko izrade do upotrebne svrhe. Drug Mao bi bio odgovarajuci naziv.
    Drug Vucic naravno eksplatise kineski logoraski kapitalizam u svrhe politickog marketinga.

    1. Верујем да ће их народ тако и назвати, Цедунгов и Хсијаопингов (онај што ће попреко спојити Шумадију). Имамо и Путинову пругу, али и Цеминову.. Потом делове ауто путева Алијевих (хејдара и Илхама). Једна деоница ауто-пута Е75 би свакако требал да носи име и шпанског краља, а још једна, може и по имену Вучићевог пријатеља Ципраса. И на крају, без Курца се не може, па и за њега треба наћи неки део ауто-пута, као земље где је регистрована, иначе омиљена, министаркина „домаћа“ грађевинска фирма.

  3. Sva je to lepo imati dobre i funkcionalne puteve, ali isto tako je važno za Srbiju da se kaže koliko je sve to koštalo građane (MNOGO VIŠE NEGO ŠTO VREDE), iz kojih sredstava je to finansirano(KREDITA KOJE ĆE GENERACIJE DA OTPLAĆUJU), pod kojim uslovima (TO SE NEZNA), da li je bilo javnog nadmetanja (NIJE), i sve tako redom. Zašto Vučić ovako nekontrolisano insistira na se gradi, gradi, gradi??? Iz dva osnovna razloga. Prvi je jer, zbog netransparentnosti i nepostojanja javnih tendera, ogromne se pare slivanju u privatne džepove, a drugi, jer se na taj način BDP koliko tolito drži na nekom nivou, iako smo sve siromašniji i siromašniji.

  4. //On je najavio izgradnju autoputa koji će nositi ime Vožda Karadjordja, a koji će spojiti Šumadiju sa istočnim krajem Srbije.

    Ово нема везе са мозгом али има везе очигледно са „уграђивањем“. 90% аутобуских одлазака из Крагујевца је за Београд. Уместо да заврше прикључак за аутопут у Баточини и планирају аутопут преко Тополе за Београд они се уграђују у везу једне намерно запостављене регије са другом?
    Али тако је то када имамо апсолутног владара који ради шта му се ћефне без да пита струку и било кога са иоле мозга.
    Овај аутопут за „братски“ мафијашки Монтенегро треба само њему изгледа и побратиму Милу. Они конобари који иду из Србије на приморје могу сасвим лепо и без аутопута.

    1. Umesto Vozdu Karadjordju nice put nazvan po njegovom ubici Milosu. Nije ni cudo sto je uz ovakvu vlast i narod postao zbunjen i zaglupeo pa ne pravi razliku izmedju dobrog i laznog, izmedju koristi i lazi i kriminala. Ne pise mu se dobro. Nikako.

    2. Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete.

      1. Kao u spici Vesele veceri,Radio Beograda….:
        …stara kola novi drum,rumba,rumba,rum
        krecu kola,svi su tu…didu-lidu-lidu -du
        Auto-put…!!!

  5. Bože dragi koliko cirkusa oko otvaranja šezdesetak klilometara autoputa! Da je autoput potreban -to ne osporava niko. Ali toliki spektakl oko toga- to je neverovatno! Šta bi Vučić i njegovi čankolizci priredili srpskom narodu, koliki spektakl, govorancije, brojne zvanice i organizaciju TV prenosa- sve u stilu „hleba nema ali igara koliko hoćeš“, da je samonabeđeni „vožd“ mogao da otvori CEO autoput sve do crnogorske granice? Pošto se najava „otvaranja“ ovog kratkog „autoputića“ vrtela na AV televizijama danima, uz brojne komentare i najave zvaničnika, uključujući i „gospođu ministarku“, da je za otvaranje, posle svih mogućih provedenih kontrola sve spremno, i na vreme pripremljenog današnjeg lajf TV prenosa, pitam se da li bi onda TV prenos uz sve komentare i priče o neverovatnim podvizima graditelja, jer su oni, čuj, napravili toliko dučačak autoput, neprekidno trajao bar 30 dana? Verovatno. Pa spektakl, kao i ovaj danas, neka košta šta košta!

    1. Cirkus.
      Hvala Kinezima.
      60km puta i RTS Dnevnik počinje sa gromoglasnim Igrale se delije…
      Aman.
      Da nije malo previše, Vučiću?

      1. Hajde za drage nam botove da objasnimo ovu glupost. Brzina ljudskog hoda je 5km na sat. Da je dnevno hodao 5 sati, prešao bi 25km dnevno. Kada 130km podelimo sa 25km zaključujemo da je Milošu peške, znači bez da je možda jahao konja, bilo potrebno 6 dana. (tačnije 5 dana hoda po 5 sati dnevno i šestog dana 2 sata). Da je kojim slučajem Miloš ,,Veliki“ jahao konja ( brzina laganog hoda konja 10-15km na sat) uz isto samo 5 satno jahanje po danu zaključujemo da bi dotični dojahao za 3 dana. Šta je radio onih 32 dana, ne znam.
        Eto dragi sendvičari naučno dokazano koliko svevišnji ,,Veliki“ lupeta!
        Cirkus oko otvaranja i bačen novac na jeftinu predstavu nemoguće je zdravorazumski objasniti!

    2. Alo U pamet se nato botovi ,sts vam Srbija nije u ratu nikoje nije naoao ,izgradjenmoderan auto put.

  6. Vucicu, kada vracas opljackane penzije!? Vucicu, ko je rusio Savamalu!? Vucicu, ko je ubio zenu na naplatnoj rampi!? Vucicu, ko je ubio Olivera Ivanovica!? Vucicu koliko nas kosta Beograd na Vodi, Hestil, Fijat, RTB Bor, Er Srbija!? Vucicu, koliko nas kostaju sve te popravke na koridorima!? Vucicu, kada ces nas osloboditi Medijskog mraka i kada ces prestati da LOPOVISES IZBORE!? KADA ODLAZIS PROKLETI VUCICU!?

    1. Otici ce kada bude razjebao celu drzavu,i obican narod doveo do bede…Djilas i ekipa su otvoreno rusili drzavu,ovaj radi na finjaka…sledeci nacelnik BIA ce biti verovatno Lepi Mica

    2. Dragi “Sande”,
      Vučiću što je ovako toplo…
      Nemam veze ni sa jednom partijom ali vaši komentari su za povraćanje. Vama je za sve kriva vlast. Sada se najviše gradi u zadnje vreme a vi samo spinujete i izmišljate neku ugradnju, pa se ovo gradi zbog ovoga… Hvala Bogu da se gradi, ni ovi nisu bezgrešni, i medju njima ima crnih ovaca. Ali vaše nebuloze su za posmatranje. Pretpostavljam da samo sedite na portalima i bavite se politikom a u životu u suštini ništa ne radite i privredjujete. I samo su vam za sve drugi krivi.

      1. Slavi@, botino Vuciceva, istinu vi naprednjacine izvrcete u nebuloze, jer je svaki moj navod tacan a Vucic ce odgovarati za sva nedela koja je pocinio narodu i pojedincima. I, da ne mlatis slamu u toj praznoj glavi, ja sam penzioner koga ste vi vucibatine pljackali cetiri godine… Treba da te je stid ulizice!

        1. Molim moderatora da ispravi greskuna nikom!!! Treba da bude: sande! Hvala puno unapred!

        2. Gospodine u Miloševićevo vreme niste skoro primali nikakvu penziju pa se niste ovoliko uzrujavali. Nisam nikakav bot jer ne živim u Srbiji ali stvari gledam racionalno i objektivno.
          Penzija vam je sad nikad veća, ne treba toliko da se uzrujavate zbog zdravlja!

      2. Klasični i, usudio bih se reći, nepristojni spin ili zamenu teza ste napravili vi, a ne onaj kome ste replicirali. On je samo postavio pitanja i ništa više, a vi izveli brojne zaključke i pretpostavke uz nezaobilazno hvaljenje nečega što je u normalnom svetu obična svakodnevica.

      3. …skoro kao patrijote ili partijoti…?? Do bojkota…i postizbornog muka…!!

    3. Bravo Sande za komentar!
      Mi koji zivimo ovde u Kanadi znamo a i americki politicari znaju da je on SIZIFRENI BOLESNIK,zato ga i zapad podrzava dok ne unisti Srbiju vise nego iko drugi

      1. Ja vec bojkotujem jer nemam za gorivo, putarinu a imam odlican auto. A i gde bih isao sa ovom platom? Nek se vozi ko ima.

        1. Ако си баш таква сиротиња откуд ти одличан ауто?

        2. Nemaš za gorivo i putarinu ali imaš za dobar auto. Što si ga kupovao? Verovatno da prkosiš komšijama.

      2. Prvo, autoputeve nije gradio, niti gradi on (AV), drugo ovaj, a i druge autoputeve, naši građani, uglavnom, već odavna bojkotuju, ali ne zbog samog značenja „bojkot“ već zbog toga što nemaju para da se njima voze. Mali broj njiih ima tu privilegiju. A, što je to tako, zapitajte se?

      3. Izgradio AV ? Zašto onda ote od mene i još mnogo penzionera 10 % od penzija ? I izgradio AV !! Bravo !!

  7. A RTS podanicki prenosi svaki korak i lupetanja predsednika. Vrhunac mu je bilo samohvalisanje kad je nabrajao redosled opstina u Srbiji, po sistemu jel vidis kako znam napamet i koliko sam pametan.

    1. Moj savet: za mentalno i svako drugo zdravlje UGASITE TV, ne gledajte RTS, PINK, O2,HEPY,PRVU. Ako morate gledajte viasathistori i ostale pametne kanale.

    2. ovakve manifestacije ima samo u severnoj koreji i srbiji mada po meni kim il av je u režiji prevazišao i kim il sunga

  8. Samo neka otvara..dao sam ovom glas, na proslim izborima..vise majci ne!Neka mu daju kurve i bahati hohstapleri koji voze auta od 350 ks,a koji se kote kao zecevi…umesto da udzbenici za prvake budu besplatni,ja moram da dam celo bogatstvo…Vucicu,obicnom narodu je sve jasno.

  9. Gospodo,
    vidi se vaša ostrašćenost i mržnja prema svemu što je u ovoj zemlji urađeno dobro.Puni ste kritika i primedbi pa vas molim da niko od vas nikada ne prođete ovim auto putem,niste vi za njega vi ste za blato i kaljugu,tamo vam je najbolje,sram vas sve bilo.

  10. “Kompletan autoput do granice sa Crnom Gorom bice gotov do kraja 2017.” Ovo su govorili gospodja gica i mali vuk. Sad su uzeli novu strategiju: posto prodju godine dok se ne zavrsi delic autoputa, oni ce svaki put umesto da otvaraju samo taj delic kao do sada (shvatili da je to blamaza), otvarati iznova ceo do tad zavrsen autoput. Posto narod ima pamcenje zlatne ribice, tapsace i diviti se stotinama kilometara novoizgradjenog dela autoputa, svaki put, iznova i iznova. Pa za 50 godina konacno sveze izgradjen ceo celcijati autoput, al jbga, dosli leteci automobili….

  11. Не знам. Ја живим и радим у дијаспори од кад су убили Ђинђића. Тад сам схватио ко је власт у Србији, и све после тога је било неко балансирање између лажне опозиције у лику и делу остатака демократске странке и сателита и отворених подржавалаца убиства Зорана који су сада, ето, на власти. Али, и то велико али – имање наше старе српске фамилије је код Љига. Ово је велика, фантастична вест за моје родитеље који су често тамо, али и за мене и децу која воле да оду у то право, снажно и поштено срце Србије, међу те добре људе који раде и живе у немаштини и све подносе. Тамо фали доста тога, фале домови здравља, фале школе, али највише фале деца јер се тамо нико не досељава већ деценијама. Било би лепо да градска деца оду на Рајац, оду у те прелепе крајеве. Да се то очисти и уреди. А ако овај пут отвори тај процес, треба му се радовати. Али горчина је јака међу људима. Црно је кад си у Београду, и живиш тешко јер немаш своју земљу да засадиш, да се прехраниш. Можда је то и проблем. Можда је пут за промену да се промени тај суманути и изокренути начин живота. Селима и малим местима требају људи са визијом који ће да засуку рукаве, а градска деца су углавном веома образована и донела би органску производњу, много тога модерног и доброг. Од кукања и седења на интернету имаш само главобоље. Позитивно размишљање ће пре променити ствари него тотални негативизам. Али, да. Ђинђића су зато и убили. Чудна и тешка времена…

    1. Ti si sa veselog sela otisao u dijasporu, ali savetujes ljudima iz vecih gradova da zasuku rukave i odu na selo, da malo zasade njive. I ne vidis tu nista sporno? Za ostatak teksta i mogu da se slozim, treba nam infrastruktura ali za prvi deo si me nasmejao.

      1. organizacija i koreografija ove manifestacije je bila odlična i u skladu sa našim novokomponovanim kulturnim vrednostima. posebno mi se dopao deo kada je av insistirao da ambasadorka kine degustira naša vina. pravi izraz našeg gostoprimstva ili ….. slična je situacija bila i kod otvaranja koridora kroz grdelicu sve nude neka vina samo što su tada bili mnogi ambasadori a sada samo kineskinja. zašto nisu pozvani i drugi ambasadori pa fešta bi bila veća.

  12. Naučnici nisu očekivali da će se Grenland topiti ovim tempom još 50 godina, piše „Sajns alert“
    zato mi nisu jasni ovi likovi što svakim danom sve više
    usavršavaju gimnastiku pljačkanja svog naroda (patrijotizam)
    priroda sprema kaznu a takvi likovi mafijoze ubijaju zarad pljački
    te ulažu u kuće stanove vile….
    sve će to mila moja prekriti voda…

      1. NE MOZES DRAGANE ON JE GRADJANIN SRBIJE,A DA JE I KERKAO STO TI KAZES POBUNICE SE DRUSTVO ZA ZASTITU ZIVOTINJA.

  13. Pročitavši naslov teksta, nisam mogao a da se ne zapitam, da li i ja, kao „izdajnik“ kako one koji kritikuju njegovo, po više kriterijuma opravdano proglašeno, diktatorsko vođenje Srbije,imam pravo da budem ponosan sa ovim delom autoputa, kojem je AV, prema ličnom afinitetu dao ime,bez uvažavanja međunrodne oznake ovog autoputa.
    Predsednik AV, me je brzo, bar prema vašem tekstu, uverio da može, doduše retko, da verbalno istakne da na auto put mogu biti ponosni „i oni koji su za njega, kao i onih koji su protiv njega, i time pokazao da je Predsednik svib građana SRBIJE.

  14. Setih se , kad pročitah da će jedan auto-put nositi ime Miloša Obrenovića , a drugi Karađorđa , one pesme što napisa Petar Pajić : “ Srpskog vođu Karađorđa, ubio je drugi vođa . Mesto gde je bilo klanje, Srbi zovu Radovanje . Ubijenom i ubici , dignuti su spomenici . Možda još negde u svetu postoji ovako bandoglav narod kao mi , ali , nije mi poznato . Zahvaljujući polupismenosti mojoj !!

  15. Puteve na brdovitom Balkanu grade velike sile iz svojih imperijalnih razloga. Autohtoni balkanski “faktori” nemaju prebijene pare za goli život a kamoli za takve investicije. Primera koliko te volja. Poslednji, najupečatljiviji (i najskuplji – 800 mil dolara) je autoput Priština-Skoplje, izgradili ga Amerikanci i Turci. Kod nas o tome ni reci. Haradinaj se bar ne hvali i priznaje odakle novac, a ovaj “nas” ja pa ja

    1. Put su izgradili kako Vo to u Vasem komentaru pisete ali sve do jednog centa su platili gradjani Kosova…

      1. E moj Baškime. Plaćaće to i tvoji ko i moji praunuci i čukununuci pa možda i njihovi praunuci. Ti koji nas sve zavadiše i izazvaše svo ovo Balkansko krvoproliće neće platiti ni centa.

    2. pa sta ako to treba imperijalnim silama. zar zato mi treba da imamo turske dzade, kadrme, a ne autoput. mozda treba imperijalnim silama ali treba i nama.

  16. Koja smo mi čudna i, puna apsurda, zemlja!? Divimo se, uzdižemo u nebesa, pravimo legendu,………od nečega što je u pristojnom svetu odavna obična i normalna stvar. Zamislite svojevrsni apsurd koji retko ko primeti, ili preko toga olako pređe, da se vozite, ili provezete, tim i tim autoputem, recimo i ovim tek otvorenim (pravilnije reći jednom deonicom budućeg kompletnog) i da onda dođete na neku naplatnu rampu, a pogotovo granični prelaz, i na izlaz, ulaz, prolaz čekate pomerajući se mic po mic satima. Ilustracije radi, pročitah pre par minuta ovde vest da se popodne (večeras) na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz naše zemlje čeka 5 (pet) sati. Za tih pet sati se može proći više od 600 km pa sad vidite vi. Nešto ovde ne štima, šta mislite?

      1. Kobiliću mnogo si opsednut tim Bakićem kao da ti je on idejna hrana za kreiranje mržnje prema svima onima koji drugačije misle od tebe i tvojih zavedenih, zaglupljenih i polupismenih sapaćenika. Opasno je to po zdravlje, urazumi se dok je još vreme.
        @dule: nema potrebe da dolazim do Subotice i Horgoša jer sam to što se tamo dešava iskusio dosta puta i znam o čemu se radi. Eto sada su nam Mađari krivi što rade svoj posao revnosno. Pre nekoliko godina putovao sam u Makedoniju koja nije u EU pa sam na izlazu iz naše zemlje na prelazu Preševo na temperaturi od preko 40 stepeni čekao ravno 6 sati, a do te granice sam putovao oko 3 sata. Koja je onda, u ovom slučaju, prednost dobrih puteva? Provezeš se njima lepo, a onda ti se smrkne pred očima čekajući u kilometarskim kolonama.

    1. Đuka dođi malo do Subotice i Horgoša pa pogledaj koje su to kolone vozila. Sva turska i ostala dijaspora navalila na Horgoš. Na svakoj važnijoj raskrsnici saobraćajna policija usmerava kolone na manje opterećene granične prelaze a haos pravi Mađarska kao prva država na ulasku u EU jer kontroliše detaljno sve i svakoga. Zbog toga su nenormalne gužve na graničnim prelazima.

  17. Kad ga Kinez uradi tu nema sala!!
    Mislim daje greska u nazivu tog puta.To bi trebalo da se zove „Vucic the great“
    Moja ocekivanja su da sledeci put otvori komunikaciju Karlovac-Karlobag -Virovitica pa da se ti ljudi dostojanstveno vrate na svoja ognjista!A on ih je tako obozavao i branio!
    Sad smo u stanju jer nezadrzivo jurimo u progres.Plata Vam je 500 jurica a pred izbore moze da se podigne na 600-700 sve po potrebi!
    Mi smo regionalna sila ispred Makedonaca i Kosovara!
    Uzivajte srbi u svojim liderima!!

  18. organizacija i koreografija ove manifestacije je bila odlična i u skladu sa našim novokomponovanim kulturnim vrednostima. posebno mi se dopao deo kada je av insistirao da ambasadorka kine degustira naša vina. pravi izraz našeg gostoprimstva ili ….. slična je situacija bila i kod otvaranja koridora kroz grdelicu sve nude neka vina samo što su tada bili mnogi ambasadori a sada samo kineskinja. zašto nisu pozvani i drugi ambasadori pa fešta bi bila veća.

  19. Igrale se Delije nasred zemlje Srbije! Popusite Qc Pacenici! Kako vas Vucic rastura, poumiracete svi! Bolesnici, a hocete vlast i pare!? Ha,ha,ha,,,,,Zuti Pacenici, nikad vise doci na vlast necete. Sto ste pokrali , pokrali,,,,,,NAROD VAS NECE. POCECE DA VAS TUKU PO ULICAMA, pacenici jednu iskompleksirani! Mars iz Srbije ako vi ne valja. Eto vi Tirana, Sarajevo i Zagreb, pa se tamo demokratisite, LOPUZE JEDNE LOPOVSKE, bre!!
    Ovog Fasistu Bakica HITNO UHAPSITI i najuriti sa fakulteta! On da predaje omladini? Sramota!!

      1. Teška patologija, uznapredovala. Tresak, a zatim otrežnjenje nakon toga će biti veoma, veoma bolno. Teško da tu ima adekvatnog leka.

  20. Autoput nazvan po svinjaru i ubici kuma,i jos ispao “Veliki“?!
    Da se drugi svinjar ne bi ljutio,ili narod,drugi autoput ce se nazvati po njemu. Bravo.
    Gde je kraj ovoj bolestini…

    1. I nije odgovarao za ubistvo kuma. Da je to uradio sada,ne bi odgovarao,ništa nije bolje ovde.

  21. Hejteri i autosovinisti slobodno mogu da bojkotuju autoput i da nastave da koriste Ibarsku magistralu. Dajte neki intervju sa Culibrkom ili nekim drugim „ekonomskim strucnjakom“, da nam objasni kako sve ovo ne valja.

    1. Draginja, ili kako se već zoveš, kad bude ispostavljen račun, tad prozivaj Ćulibrke i ostale. Radili ponovo novu deonicu od 12km, a tek slede rekonstrukcije juče otvorenog puta. Napredno.

  22. cestitam po x ti put …na otvaranju..a koji put otvaraju ovaj auto put.. a dal zavrsise obilaznicu oko beograda koja lici na horor put.. a to sto se nahvalise da rade za narod..zar niko ama bas niko ne shvata da su oni radnici uposleni od naroda i da treba da su shodno tome pod kontrolom naroda.. a nisu.. narod je za njih taj sto rmbaci a oni se hvale kako trose pare.. ajde nek dozvole jednoj apsolutno nezavisnoj revizorskoj kuci da baci oko na papire.. e to bi bila transparentnost..i polaganje racuna..izgradnja infrastrukture i jeste posao drzave ..i polaganje racuna ..posebno na tom nivou potrosnje..hajmo da cestitamo na otvaranju po ko zna koji put pa vda zavirimo u potrosnju ..dali je drzava tj nasi uposlenici trosili pare namenski..

  23. Ja ovog čoveka i celu njegovu partiju, sve skupa sa preletačima koji su zarad vlasti tu prešli, organski ne podnosim. Ali da budemo realni, svaka vlast, kakva god bila, uvek napravi i nešto korisno. Da li je to neka bolnica, auto put, obdanište… nebitno. Problem je samo što je to kod ove toliko malo, da sve loše što rade jednostavno ovo sve potire. Tolika količina afera, mržnje prema svima koji drugačije misle, gomila laži kojom nas bombarduju… Jednostavno, ovo je kap u moru da bi se oprali.

  24. Godinama pratim vesti i komentare u vezi Koridora 11. U najvećem broju slučajeva u pitanju su izuzetno maliciozni tekstovi i poruke, neskrivena mržnja i čista destrukcija. Količina neznanja i nedostatka zdravog rasuđivanja potpuno je iznenađujuća. Ipak, sve jenjava, jer je većini ljudi jasno da put ostaje, a vlast je prolazna. Uostalom za slanje komentara neophopdna je dokolica, slobodno vreme. Oni koji rade ili žele da ulepšaju svoj život, svakao će koristiti sve dobre puteve u Srbiji i celoj Evropi. Dokoni komentatori neka nastave sa javnim iznošenjem svojih frustracija, pa kada im dosadi, neka nekim od novih puteva otputuju bilo gde, da odmore svoju napaćenu dušu.

  25. Obezbedi ti bolji standard za svoje građane a ne da rade za mizeriju i da ne mogu sebi priuštiti ni 10 dana odmora. Da ne pričam da smo toliko ne sposobni da sami izgradimo tako „kapitala projekat“ već stižemo kredit i kinezi ga grade gde ćemo posle to vraćati milionima godina.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 9

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.