Vučić: Povoljno do stana od proleća, 500 po kvadratu

Ostavite komentar


  1. Prica bajke.Realnost je da je on dobio stan sa 27 godina,bez dana staza i bez dinara uplacenih u stambeni fond.Ali,mnogi se toga ne secaju,kao sto je inace njegova proslost zaboravljena.

  2. Jeftini trikovi.

    Koliko me pamćenje služi pre prethodnih izbora bilo je 380. Jeftini predizborni trikovi. Toliko jeftini da je to postalo degutantno.

  3. Divna vest! Povoljni uslovi za resavanje stambenog pitanja su svakako na radost onima koji su svojim radom, trudom i zalaganjem za svoju drzavu i gradjane to zasluzili!

  4. Ha,ha, na prvobitnom spisku povlašćenih dobitnika stanova, bili su I mladi naučnici. Sada su umesto njih uleteli zatvorski čuvari. To sve govori o AV prioritetima…

  5. Fiskalne reforme opet su se pokazale kao prava stvar za Srbiju, da ih nije bilo ovaj projekat jeftinih stanova ne bi bio moguc, sve pohvale za Vucica.

  6. Ovo je odlicna vest za sve pripadnike bezbednosnog sektora. Oni su to zasluzili svojim radom, jer svakog dana rizikuju svoje zivote da bi zastitili sve gradjane Srbije…

  7. Odlicna vest za Beogradjane. Realno cena kvadrata i jeste najveca u Beogradu, zato je to odlicna vest za one koji nemaju reseno stambeno pitanje.

  8. Da kažem u napred ovima što će da kritikuju: Stanogradnja zato što svakog dana bezbednosne snage rizikuju svoje živote da bismo mi sedeli i kucali po tastaturi ne razmišljajući o njihovim životima.

  9. Kako bre… pa Kesic nas je podsetio da je pre par godina rekao 400 Eura.. to zanci za par godina kad propadne i ovo obecanje ce biti 600 pa tako dok ne stignemo na realnu cenu 800-1000 Euro.. onda ce reci sad su se konacno stekli uslovi da gradimo "jeftine" stanove…Demagog svaka cast.. ovo nije mogao ni Sutanovac bolje od njega..

  10. Znaci, cena kvadrata je 900 eur, vucic je gost u Makronovim pauzama izmedju bitnih sastanaka, vucic nema argumente jer nema kandidata za gradonacelnika Bgda. Vucicu, ubedljivo si najgori u istoriji srpske politike, a konkurencija je ooogromna.

  11. Zasto podela na povlascene i one druge gradjane? Evo recimo ja radim kod privatnika i imam 15 godina radnog staza, stan mogu da kupim samo na bankarski kredit po visokim kamatama i cenama kvadrata od 1,300e/m2 a imam viseclanu porodicu koju izdrzavam. Zasto gospoda drzavni politicari ne ponude svim mladima istu sansu? Zasto neko ko radi kao spijun u drzavnoj sluzbi treba da bude favorizovan u odnosu na mene koji sam elektro-inzenjer sa prosekom 9,50 u vreme studiranja? Da li je obaveza vojnih lica koji budu potpisali ugovore za stanove od 500e/2 da osim sto treba 15 godina da rade pri vojsci, da tih 15 godina ucestvuju i u nekom eventualnom sledecem ratu, ili ce oni ostati u tim stanovima a po mene ce doci sluzbe za mobilizaciju i poslati me da pucam na nekoga u okruzenju?

  12. Sramota je i a nacionalna želja da se migranata reši natalitet. U vremenu kada jačaju pokreti i stranke koji propagira pod plaštom feminizma, nekakve rodne ravnopravanosti, prava LGBT populacije i navodne borbe protiv klerikalizma i patrijahalnog društva, strašno urušava pravo majki za brak i decu. Ova država nije rešila pitanje svojih preko pola miliona izbeglica i raseljenih Srba po čemu smo prvi u Evropi i do skora treći na svetu a hoće da rešava probleme EU i SAD koji su koji su izazivanjem kriza učinili da nekada moćne i prosperitetne arapske države u međusobnim plemenske ratovima unište čitave civilizacije i pokrenu lavinu izbeglica.

  13. Evo JOS jednog razloga za smenu. Dokle ce "predsednik" da vodi STRANACKU politiku? To ne bi smeo da radi nikako, a pogotovo ne na konferenciji za novinare u Vladi Srbije. O tome koliko besprizorno laze, ne vredi vise trositi reci.

  14. Vojska zaslužuje ove stanove. Oni su ti koji rizikuju živote da bismo mi mogli da živimo u miru.

  15. Zaista ako ovo bude rešeno biće izuzetan projekat i šta mi možemo kao obični građani da kažemo na to, nego da je to dobro i pozitivno.

  16. scoby
    11. decembar 2017.

    Ha,ha, na prvobitnom spisku povlašćenih dobitnika stanova, bili su I mladi naučnici. Sada su umesto njih uleteli zatvorski čuvari. To sve govori o AV prioritetima…

    I opozicione botovcine ocigledno sve manje veruju u rezultat svojih lazi, suvise jadan pokusaj spina.

  17. Bilo kako bilo, prosta računica kaže da će razliku između između ove populističke cene i stvarne, tržišne u koju, shodno zakonima države, ulaze dažbine, takse, porezi, komunalije, profit,…….platiti svi građani (poreski obveznici). Ako uopšte do ove realizacije i dođe tj ne bude još jedno "obećanje, ludom radovanje"! A,….. tek kakva će reakcija firmi koje se bave stanogradnjom i prodajom stanova ostaje da se vidi. Očito je, najkraće rečeno, da će neko da trlja ruke, a neko će da ide na "doboš". To su te strateške odluke i potezi!?

  18. 25 godina po 12 meseci je 300 rata kredita a jedna rata je 126 evra tako da uz 1500 evra državnog kredita taj stan košta 39300 evra. Za taj novac i danas može da se kupi 60 m2 tako da su ovo žvake za one sa jedinicom iz matematike a takvi i jesu glasači SNS-a i ljubitelji Vučića. Pomenuo bih i da je jako opasno davati oružje onom ko ima jedan iz matematike a još je opasnije postavljati ministra odbrane koji je izbegao služenje vojnog roka.

  19. Da ne prodaju do isteka roka otplate. Ili do penzije. Ako hoće ranije, računati im punu cenu, bez subvencije. Od otplaćenih rata finansirati stanove za zdravstvo, prosvetu i nauku…Onda ima smisla.

  20. 25 godina po 12 meseci je 300 rata kredita a jedna rata je 126 evra tako da uz 1500 evra državnog kredita taj stan košta 39300 evra. Za taj novac i danas može da se kupi 60 m2 tako da su ovo žvake za one sa jedinicom iz matematike a takvi i jesu glasači SNS-a i ljubitelji Vučića. Pomenuo bih i da je jako opasno davati oružje onom ko ima jedan iz matematike a još je opasnije postavljati ministra odbrane koji je izbegao služenje vojnog roka.
    Odlican 5, a ko danas ima 39300 evra kesha.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.