Vulinovo ministarstvo obmanulo stanare Bristola za stanove

Korisnici privremenog smeštaja u Savamali o rešenju o novom privremenom smeštaju

Ostavite komentar


      1. Tetka.Ono kada sns-ovce veruju u tetku koja daje 200 000 eura i nista im nije cudno.Isto tako veruju u prijatelje koji placaju 60 000 evra za skolovanje dece ministra malog…

      2. Vulin je sam po sebi uvreda za zdrav razum. A što se tiče tetke, u svakoj normalnoj državi bi se povela istraga o takvoj muljaži. Samo kod nas ljudi za šaku sendviča prkose zdravom razumu…. i brane ministra koji izadje pred milionski auditorijum i laže i pravi se lud… mislim pravi se

  1. Naslov je tendenciozan. Na koji nacin ste utvrdili da je u pitanju obmana? Realno je reci da jos nisu zavrsene pravne procedure.

    1. Sto volim vas laike subotom popodne, kad procitam vest i komentare pa tako „strucno“ kazete o nekome iz aktuelne vlasti, a sta, kada, gde, kako su vam misaoni pojmovi, lupite pa ostanete hvala Bogu zivi, a optuzbe su povrsne, neosnovane i nisu, cak, ni za diskusiju!

    2. Nije ni novo da opozicioni botovi uzimaju maha, pa ja opet nikako da precutim, mislim stvarno ste komicni!

      1. To je gospodjo narod. Onaj sto vas hrani. Bez koga bi vi sto se bavite politikom pocrkali gladni, a ne uzimali tone budjavih sireva. A nekad je bolje precutati. „Ako znas na sta mislim“.

  2. Smatram da prvo treba da se utvrde sve relevantne činjenice, završi postupak, pa tek onda neko optuži da je nekoga obmanuo ili ne.

    1. Dobro smatrate, jer je covek optuzen za nesto, a postupak je i dalje u toku, bitno je da su Vulinu presudili ti koji ga ne vole i tako mu dali pecat, a to sto su ti koji su ga osudili bili predudni za nas los kvalitet zivota, u nazad, brat bratu 20 godina zivota, e pa ne moze vise, Vuline, ne dajte se, ne mogu Vam nista kakvu su nam drzavu ostavili, iz blata da je podizemo i gradimo kamen temeljac!

      1. Snežana, svaka Vam je na mestu, mojoj porodici su ti gore pomenuti sada opozicionari oduzeli 12 godina dostojanstva, celu Srbiju su prodali i otpustili, tako da ih više ni u ružnim snovima ne želim da ih vidim, kakva smo država ostali nakon njih, ovo su rezultati sada koje postižemo za Ginisa!

        1. Radi budjav sir izgleda. Pojacali ste intenzitet tj. kolicinu gluposti koje ostavljate ko komentare.

  3. Najveći licemeri su upravo vojna lica koja su uzgred budi rečeno izgubili sve ratove, i umesto da snose posledice svoga poraza (uništena ona velika SFRJ, na stotine hiljada poginulih i preko 600.000 izbeglih i raseljenih lica koji su evo 27. god. beskućnici) uzurpirali su elitne Hotele (u Bristolu je JBTito dočekivao svetske zvaničnike) i odmarališta (ogromno bungalovsko odmarališta na Paliću) i za svo to vreme uredno primali ogromne, ničim nezaslužene penzije a da pritom nisu plaćali ni za smeštaj ni komunalije. Mnogi od njih koji su stolovali u Bristolu su optuženi i osuđeni ratni zločinci i uz sve to su preko svojih udruženja muzli Crveni krst i međunarodne Humanitarne organizacije, i radili kao obezbeđenje. 100% njih imaju po dve penzije i to Hrvatsku ili BiH i plus ovu našu srpsku. Hotel Bristol je upravo propao zbog vojnih lica koja su se bahatili i uznemirava goste jer su po vas dan pijančili trošeći ogromne pare jer skoro ništa nisu plaćali a koristili su hotelske apartmane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.