Žair Bolsonaro: „Piroman“ iz Amazonije

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Naravno, autorku nije ni malo zalimala cinjenica da su socijalisticke vlade, koje su predhodile predsedniku Bolsonaru, unistile Brazil, da je kriminal porastao preko svake granice, da su prethodni predsednici Brazila u zatvoru i da su cak i organizovali i atentat na predsednika Bolsanara!
    Naravno, onda ide red klasicne liberalne propagande o tome da su u Vladi vojna lica i da je proterana marksisticka propaganda i seksualizovanje maloletne dece LGBTQ2+ indoktrinacijom iz skolskog sistema.
    Naravno, cinjenica da Brazil zeli da se otrgne veza sa Rusijom, Venecuelom, te da unapredi svoju ekonomiju investiranjem u poljoprivredu, to je smrtni udarac za levicarske ideologe.
    Naravno da normalan seksualni zivot Predsednika, takodje spada u smrtne uvrede danasnjem liberalnom establismentu.
    Najvaznije je sledece: pozari u Amazoniji su fabrikobane lazne vesti koje lansiraku ekstremno-levicarski pamfleti poput CNN i BBC! Postoje pozari, ali situacija nije ni priblizno alarmantna kao sto se to predstavlja, vec se radi o sinhronizovanoj propagandi i o napadu na jednu nama prijateljsku zemlju!

    1. Sve nabrojano ne daje predsedniku pravo da pali milone hektara prasume. Kakve veze kriminal i korupcija socijalista ima sa paljenjem suma?

      1. Malo prosetajte Internetom i videcete da su u ovom trenutku mnogo veci pozari u Kongu i centralnoj Africi, ali o tome niko ne pise. Ovde se radi o cistom politickom sukobu! Zato je bilo potrebno da komunisticka internacionala (koju vode Makron, Trudo i Demokrati iz SAD) zapljusne medije laznim i preubelicanim vestima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.