Završena sezona kupanja na bazenu u Zaječaru 1Foto: Timok održavanje Zaječar

Na gradskom bazenu u Zaječaru, završena je letnja kupališna sezona, kako ističu iz Javnog komunalnog preduzeća “Timok održavanje”, koja je bila uspešna.

O tome svedoče podaci koji pokazuju da je gradski bazen u Zaječaru ove sezone posetilo više od 20 hiljada kupača.

„Kapija gradskog bazena je zatvorena, a mi podvlačimo crtu i sumiramo kakva je bila ovogodišnja sezona. Ove godine je, tokom trajanja kupališne sezone, gradski bazen posetilo preko 20 hiljada kupača, pa zbog toga možemo reći da je sezona bila uspešna“, rekao je Vice Lalić, pomoćnik direktora JKP „Timok održavanje“.

Prema njegovim rečima pored uspešne sezone na bazanu, velika zainteresovanost je bila i za Školu plivanja, koja već dve godine uspešno obučava male Zaječarce.

„Školi plivanja, je ove godine radila „punom parom“. Školu je pohađalo oko 150 mališana, a o bezbednosti dece, ali i samih kupača, i ove godine su brinuli licencirani spasioci, pa nije zabeležen nijedan ozbiljan slučaj povređivanja”, dodaje Lalić.

Iz ovog preduzeća ističu da uskoro počinju radovi na pripremi predstojeće zimske sezone na Kraljevici, a to se odnosi na sređivanje ski staze.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari