Željko Mitrović pravi televiziju bez ijednog zaposlenog 1foto FoNet/Zoran Mrđa

Vlasnik i urednik Televizije Pink, Željko Mitrović objavio je danas na svom zvaničnom Tviter nalogu da pokreće novu televiziju pod nazivom „Glavna TV“. Ova televizija neće imati nijednog zaposlenog iako će imati mnogo programa uživo a sav posao će obavljati veštačka inteligencija.

Kako je Mitrović naveo na Tviteru ovo će biti jedina ovakva televizija na svetu, a u videu ispod je predstavio i jednu od „novinarki“ ove televizije koja će voditi emisiju „Važne vesti“ i zove se Srbijanka N.

„Pored ‘Elite’, jedan od meni najvažnijih medijskih projekata u ovoj sezoni, biće i puštanje novog televizijskog kanala ‘Glavna Tv’. Ovo će svakako biti jedina televizija na svetu koja neće imati ni jednog zaposlenog, živog čoveka a mnogo programa uživo, veštačka inteligencija, serversko mašinsko učenje i digitalni virtuelni sistemi predstavljaće revolucionarni iskorak u planetarnoj tv industriji! Danas ću Vam predstaviti i prvog od 20 digitalno-avatarskih novinara informativne redakcije, a koja će voditi program pod imenom ‘Važne vesti’ , njeno ime je Srbijanka N“, napisao je Mitrović na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari