Avio-karte iz Niša – subvencionisane, a previsoke

Ostavite komentar


  1. Iako je Er Srbija, formirana i od mojih para, odnosno budžetskh, iako i subvencije koje dobija idu opet i iz naših, samim tim i mojih džepova, želim im da propadnu! Pa šta košta da košta.

  2. Ne vidim da je 50-tak € puno da se doleti u EU kao sto takode ne vidim da je pomenuta dvostruka destibacija Frankfurt mada iz Nisa verovatno leti AS za aerodrom Hahn (jos 15 € za bus i 1:45
    Nije bas skupa povratna karta za 50-tak € za Evropu. Takode i Frankfurt je dvostruka destinacija mada iz Nisa verovatno za aerodrom Hahn odakle za 15-tak € i 1 h i 45 min busom do grada! Sve u svemu, okreni obrni, trziste deluje i vrlo brzo ce da pocisti sve one koji nisu rentabilni i imaju losu strategiju pa bila to Air Serbia ili bilo koja druga aviokompanija. Ne treba se zbog toga uzbudivati!

    1. 50 evra nije puno, ali u clanku kaze da su to samo prvih 5 karata. Ako onda cena ode na 100 ili 150 evra, sedista nece biti popunujena i letece poluprazni avioni. Naravno, sa takvom strategijom svaka nesubvencionisana kompanija bi propala, ali Air Srbija dobija pare dirketno iz budzeta, tako da im se isplati i da voze prazne avione, jel to placacju srpski poreski obveznici

  3. Treba sto pre pitati Martinovica i Risticevica za savet u ovoj oblasti

  4. Kad bilo gde u EU doletite iz Srbije stajete u red sa Avganistancima,Turcima,Irancima,Talibanima…Kada kombijem odete do Budimpešte pa letite bilo gde onda vidite prave cene svega a i vidite kako se odnose prema Vama jer nikoga više posle prolaska carine na aerodromu u Budimpešti ne zanima ni ko ste ni odakle ste.Zato je i dizana frka oko kombi prevoza jer nam baš ti kombiji odvezoše decu preko dok vi ovde lupetate gluposti sa svih strana raspravljajući o jako nebitnim stvarima kao što je letenje igde iz Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.