Za divlju svinju dinar, za jelena 150.000: Kolika je cena za odstrel zaštićenih vrsta divljači u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Koliko netačnih i tendenciozno iznetih podataka. Obratite se Lovačkom Savezu Srbije da vam objasni šta se plaća, koliko se plaća i zbog čega se plaća i šta znači zaštićena vrsta a šta lovostaj!

  2. Kada budemo ozdravili kao narod treba da se zabrani sportski lov jer to nije ništa drugo do lečenje iskompleksiranih pojedinaca i njihovih napumpanih ega.Misle da su neki veliki lovci,skupljaju rogove i glave životinja,krajnje bolesno a ustvari bi trebalo da odu kod psihijatra na pregled!

  3. Zasto se vecito nestrucni pametnjakovici hvataju strucnuih komentara pa lupaju koje kakve gluposti

  4. Treba zabraniti lov. Samo odstrel vrsta koje se previše namnože. I to je to. Ne vidim svrhu ubijanja životinja drugačije.

  5. Apsolutno
    14. mart 2024. u 17.41
    Treba zabraniti lov. Samo odstrel vrsta koje se previše namnože. I to je to. Ne vidim svrhu ubijanja životinja drugačije.“

    Neki smatraju da se ljudska vrsta previše namnožila.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.