Rajfajzen banka je ponudila novu uslugu koja prati savremene trendove i rastuće interesovanje za plaćanje robe i usluga preko interneta. Putem takozvanog E-commerce servisa banka obezbeđuje trgovcu da na svom internet prodajnom mestu, kao vid sigurnog bezgotovinskog plaćanja, prihvata kartice iz sistema Visa i MasterCard.

Sigurnost internet kupovine zagarantovana je primenom sigurnosnih standarda propisanih od strane kartičnih asocijacija Visa Inc.i MasterCard Worldwide. Na ovaj način maksimalno je smanjena mogućnost zloupotrebe platnih kartica, čime se odgovorilo na najveći izazov trgovine putem interneta.

Prednosti internet kupovine su brojne. Pre svih, ova vrsta prodaje za trgovce znači niže troškove uvođenja prodajnog mesta u odnosu na klasičnu prodavnicu, poslovanje po principu 24/7 i dostupnost proizvoda kupcima iz celog sveta. Takođe, na ovaj način trgovac obezbeđuje kupcima bolju dostupnost informacija o samom proizvodu ili usluzi, pri čemu kupac nema obavezu dolaska u radnju. Otvaranjem internet prodajnog mesta trgovac uvodi još jedan kanal prodaje, čime uvećava svoj promet, a ujedno postaje prepoznat kao lider u primeni savremenih tehnologija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari