Igrača Intera čeka kazna zbog glave igrača Milana na kratkom lancu (FOTO) 1Foto: AP/Luca Bruno

Golovima Turčina Hakana Čalhanoglua u mreži Vanje Milinkovića Savića Inter je na „Meaci“ savladao Torino s 2:0 u 34. kolu italijanskog fudbalskog prvenstva, a onda se dao u slavlje po gradskim ulicama.

Povod da autobus s igračima neroazura prođe kroz masu razdraganih navijača od stadiona do pjace Duomo, glavnog milanskog trga, jeste 20. titula državnog prvaka koja je i matematički osvojena baš pobedom protiv Milana, najljućeg rivala, u prošlom kolu (2:1).

U toj povorci opijenoj trijumfom neki su se poneli nedolično.

Holandski fudbaler Denzel Dumfris (28), desni bek, raširio je na dve pritke platno na kojem je Milanov igrač francuski levi bek Teo Ernandez prikazan kao pas, to jest njegova glava je na kratkom lancu.

 

U gradskom derbiju Dumfris i Ernandez su dobili crvene kartone u nadoknadi vremena utakmice zbog međusobnog koškanja.

Igrača Intera čeka kazna zbog glave igrača Milana na kratkom lancu (FOTO) 2
Foto: AP/Luca Bruno

 

„Gazeta delo Sport“ predviđa da Dumfrisa čeka kazna, objavljujući da je tužilaštvo uzelo u razmatranje video-snimke s proslave.

List se poziva na ranije neprimerene slučajeve.

Pre dve godine, kada je Milan uzeo prvi skudeto posle 11 godina, baš je Ernandez s Radetom Krunićem, Majkom Menjanom i Sandrom Tonalijem držao podrugljivi transparent na račun Intera. Sva četvorica su bili novčano kažnjeni sa po četiri-pet hiljada evra, a klub s 12.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari